Verbind je met ons

HomeSerie A

Maken AC Milan en Atalanta er opnieuw een spektakelstuk van?

Atalanta-AC Milan

Zondagavond staat er meteen een heuse topper op het programma in de Serie A.

Om 20h45 gaat landskampioen AC Milan in Bergamo op zoek naar een tweede overwinning van het seizoen.

Net zoals Atalanta begon de Rossoneri met een zege aan de competitie. Benieuwd wie ongeslagen kan blijven na twee speeldagen!

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Atalanta – AC Milan vind je hieronder.

Nummer 55?

AC Milan en Atalanta troffen elkaar al 122 keer in de Serie A. De Milanezen wisten 54 maal het laken naar zich toe te trekken.

Ook op basis van de meest recente geschiedenis ziet het er goed uit voor de nieuwe club van Charles De Ketelaere en Divock Origi.

De laatste drie onderlinge confrontaties werden steeds gedomineerd door AC Milan.

Onder Stefano Pioli begon de landskampioen uitstekend aan het nieuwe seizoen. Met een 4-2 zege tegen Udinese lieten ze meteen zien dat ze helemaal klaar zijn.

Kan AC Milan hun seizoensstart extra in de verf zetten en zo voor de 55ste keer in de Serie A de drie punten pakken tegen Atalanta?

AC Milan wint van Atalanta (notering van 2.60)

 

Veel doelpunten

Een wedstrijd tussen Atalanta en AC Milan staat bijna altijd garant voor een karrevracht aan doelpunten.

In hun acht laatste wedstrijden tegen elkaar vielen er minimaal twee doelpunten. Straffer nog: in vijf van die acht duels vielen er zelfs minstens drie goals.

Ook in de eerste wedstrijd van het seizoen waren beide clubs goed bij schot. AC Milan legde er meteen vier in het mandje, terwijl Atalanta tweemaal trefzeker was.

Gaat de geschiedenis zich herhalen en krijgen we opnieuw een spektakelstuk met veel goals?

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.74)

 

Must See

More in Serie A