Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Club Brugge-KV Kortrijk: zit de trein van Carl Hoefkens eindelijk op het juiste spoor?

Club Brugge cercle brugge betfirst betting tips

Zondagmiddag om 13u30 openen Club Brugge en KV Kortrijk de voetbalmiddag met een West-Vlaamse derby in het Jan Breydelstadion.

Club Brugge begon dramatisch aan de competitie, maar tegen Oud-Heverlee Leuven stond er plots wél een ploeg. Benieuwd hoe zich dat verderzet tegen KV Kortrijk.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-KV Kortrijk vind je hieronder.

Scoren o zo moeilijk voor KVK

Scoren is de laatste jaren niet de grootste kracht van KV Kortrijk geweest. De Kerels mankeren toch al even een écht goede spits zoals ze dat in het verleden zo vaak hadden.

Vorig seizoen scoorden ze in de reguliere competitie amper 43 doelpunten in 34 speeldagen.

Ook dit seizoen wil de motor precies niet echt aanslaan. Na vier speeldagen deden De Kerels nog maar twee keer de netten trillen.

En in het Jan Breydelstadion vinden ze sowieso al heel erg moeilijk het doel… De laatste die daarin slaagde was Jovan Stojanovic, in 2018.

KVK scoorde al vier match op rij niet op Club Brugge. Een nieuwe clean sheet voor de verdediging van Club, die tegen OHL vertrouwen tankte?

Clean sheet voor Club Brugge (notering van 2.10)

 

Brugse motor aangeslagen?

Het is helemaal nog niet makkelijk geweest voor nieuwe coach Carl Hoefkens. Na drie speeldagen werd hij al overladen met alle zonden van Israël.

Maar in één week tijd kan de perceptie natuurlijk volledig veranderen. Aan Den Dreef leek de machine plotseling wél aan te slaan.

Club Brugge voetbalde met veel druk vooruit en daar hadden de Leuvenaren geen antwoord op. Vooral het duo Kamal Sowah-Ferran Jutgla maakte furore.

Het gevolg: blauw-zwart wist drie keer het net te vinden. Ook in de eerste thuismatch tegen KRC Genk was dat het geval.

In drie van de laatste zes edities van Club Brugge-KV Kortrijk kon Club minstens drie keer scoren. Zondag nummer vier op zeven?

Club scoort minstens 3 keer (notering van 2.15)

 

Must See

More in Jupiler Pro League