Verbind je met ons

HomeInternationaal

Houdt Frankrijk de kans op nieuwe Nations League-winst gaaf tegen Oostenrijk?

Oostenrijk-Frankrijk

De o zo trotse Fransen zullen met enige verontwaardiging hebben zitten kijken naar de eerste twee speeldagen van de Nations League.

Les Bleus blijven achter met een magere 1 op 6 en moeten op speeldag drie tegen Oostenrijk alles op alles zetten om hun kansen op Nations League-winst intact te houden.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Nations League-match vind je hieronder.

Het is van moeten

Frankrijk kan vrijdagavond beginnen aan een heuse inhaalrace voor plek één in hun poule. De achterstand bedraagt nu namelijk al vijf punten op koploper Denemarken, dat 6 op 6 pakte.

Op het veld van Oostenrijk is het dus echt wel van moeten. Tegen Kroatië pakte bondscoach Didier Deschamps uit met een volledig B-elftal. Ze gaven in het slot de overwinning uit handen.

Het ziet ernaar uit dat de Fransen op volle sterkte – op een twijfelachtige Mbappé na – zullen aantreden tegen de Oostenrijkers.

Voor de Nations League begon, had Frankrijk acht wedstrijden op rij gewonnen en met die reeks knopen ze graag terug aan.

Ons gevoel zegt dat Frankrijk op zoek gaat naar eerherstel en daar krijg je een mooie odd voor in de plaats.

Frankrijk wint (notering van 1.86)

 

Onvermijdelijke Benzema

Dé man van het afgelopen seizoen was zonder enige twijfel Karim Benzema. De spits van Real Madrid lijkt wel ieder jaar beter te worden en schittert op z’n 34e als nooit te voren.

Hij was samen met Thibaut Courtois dé bepalende factor in het Champions League-succes van De Koninklijke.

Na jarenlange stilte kon Deschamps vorig jaar niet meer om hem heen: hij sloot Benzema terug in de armen. En dat legde hem geen windeieren…

Sindsdien scoort hij ook aan de lopende band voor zijn land. Ondertussen trof hij al vijf wedstrijden – waarin hij minuten kreeg – op rij raak.

Benzema staat op 37 goals voor Les Bleus en heeft zo Michel Platini (41) en Antoine Griezmann (42) in het vizier. Kruipt hij tegen Oostenrijk nog wat dichterbij?

Karim Benzema scoort (notering van 2.65)

 

Must See

More in Internationaal