Verbind je met ons

HomeEredivisie

Enkele rit richting Amsterdams vagevuur voor Feyenoord

Amper drie overwinningen in tien competitiewedstrijden, achttien tegendoelpunten en een beschamende elfde plaats in het klassement. Het Feyenoord van Jaap Stam is duidelijk op de dool in de Eredivisie en dan staat een bezoek aan Ajax gelijk aan een enkele trip richting vagevuur. Ajax is heer en meester in Nederland en sinds de zomer van 2005 verloren de Amsterdammers geen enkele klassieker in eigen huis.

De Johan Cruijff ArenA is dit seizoen sowieso een onneembaar fort waar geen enkele Nederlandse tegenstander ongeschonden uit komt. De balans spreekt voor zich: 16 goals voor en 1 tegen. En tegen een Feyenoord dat slechts een van zijn vier uitwedstrijden won, kan Ajax zijn statistieken nog wat opkrikken.

Hou bij Feyenoord vooral Jens Toornstra in het oog. De allround middenvelder zit intussen aan 70 doelpunten in de Eredivisie en scoorde als speler van Feyenoord al drie keer Ajax. Bij Ajax is Dusan Tadic, dit seizoen rechtstreeks betrokken bij 19 goals, dé man van de klassieker. In tien duels tegen Feyenoord was de Serviër goed voor 5 goals en 5 assists.

Rust/Einde: 1/1 & over 2.5 goals @ 2.10
Asian Handicap: Ajax -1.5 @ 1.71
Ajax scoort over 2.5 goals in de match @ 1.71

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Eredivisie