Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Topper der underarchievers

KRC-Genk-Sebastien-Dewaest

Na twaalf speeldagen mogen Genk en Antwerp zich (na Anderlecht) zowat de grootste underachievers van de Jupiler League noemen. Vooral landskampioen Genk presteert ver onder de verwachtingen en dat komt nog het beste tot uiting in de eigen Luminus Arena.

Met 15 op 18 zijn de Limburgers de op twee na beste thuisploeg van de competitie maar het spektakel laat erg te wensen over. Het won vier van zijn vijf thuismatchen met een doelpunt verschil en het scoorde slechts negen doelpunten. Tegen een stug Antwerp zal Felice Mazzu eindelijk een formule moeten vinden dat jongens als Junya Ito, Paul Onhuachu, Theo Bongonda of Ally Samatta moet toelaten om hun show op te voeren.

Voor Antwerp zijn het de weken van de waarheid: na het bezoek aan Genk volgen er competitiewedstrijden tegen Moeskroen, Club Brugge, twee keer Gent en KV Mechelen. De Great Old zal in die tijdspanne moeten aantonen dat het de luis in de pels kan zijn van titelkandidaten Club Brugge en Standard.

Zinho Gano en Benson Manuel azen vanavond dan weer op wraak nadat ze in de zomer door Genk in de armen van Antwerp werden geduwd. De twee Belgische youngsters, die samen iets meer dan 180 minuten totaliseren, zullen dit seizoen geen betere plek vinden om hun eerste doelpunt voor Antwerp te scoren.

Totaal aantal hoekschoppen Genk: over 5.5 @ 2.00
Genk wint @ 2.05
Genk wint & over 1.5 goals in de match @ 2.45

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League