Verbind je met ons

HomeBF Nieuws

Brusselaar wint meer dan 12.000 euro bij betFIRST

A massive win for a betFIRST player after placing a sports bet at the local Librairie Oli in Brussels

Ondanks alle coronaheisa, beleefde een man uit Brussel afgelopen weekend ongetwijfeld één van de mooiste dagen uit zijn leven. Hij won het grote lot: een bedrag van meer dan 12.000 euro met een weddenschap in één van onze verkooppunten.  De man speelde een combo van 6 wedstrijden, een klassieke 1X2 en dat bracht hem exact 12.097,80 euro op. Zijn inzet? Amper 20 euro.

De Brusselaar zette in op voetbalwedstrijden uit de beste Europese competities: de Bundesliga, Premier League, Serie A, La Liga en de Ligue 1. Daarbij schuwde hij de risico’s niet. Of had jij gerekend op winst van Frankfurt tegen Bayern München? Een 0-2 overwinning van Monaco op aartsrivaal PSG?  En een nipte thuiszege van West Ham in de Londense derby tegen Spurs? Deze speler ging voor enkele outsiders en dat leverde hem 604 keer zijn inzet op.

Het winnende ticket

Het winnende ticket

Zo’n monsterwinst zien we natuurlijk niet elke dag! En dan halen wij natuurlijk de grote middelen boven: een gigantische cheque voor de winnaar en het verkooppunt waar de weddenschap werd geplaatst. Mooie reclame voor Librairie Oli op de Leuvensesteenweg in Brussel. De eigenares poseerde dan ook vol trots met de cheque!

Must See

More in BF Nieuws