Verbind je met ons

HomeConference League

Anderlecht-West Ham: delen The Hammers paars-wit een tik uit in de strijd om groepswinst in de Conference League?

Anderlecht West Ham betting tips betFIRST

De Champions League-gekte rond Club Brugge doet bijna vergeten dat er deze week ook Conference League geprogrammeerd staat. En dat met een hele leuke affiche: Anderlecht ontvangt donderdag om 18u45 het Engelse West Ham in het Lotto Park.

Anderlecht en West Ham zijn de enige twee ongeslagen ploegen in hun reeks en strijden dus voor de koppositie. Geen gemakkelijke opgave voor de Brusselaars!

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Anderlecht – West Ham vind je hieronder.

Heroplevende Hammers

Zeggen dat het nog niet het seizoen is geweest van West Ham, is een open deur intrappen. De Londenaren kenden een dramatische start in de Premier League.

Maar zoals iedereen wel weet, kan één overwinning de hele boel doen keren. Afgelopen weekend speelden ze goed én wonnen ze 2-0 van Wolverhampton.

Het zo zomaar de overwinning van de wederopstanding kunnen zijn. Zeker als je weet dat aan de overkant een gewond dier staat.

Bij Anderlecht is het crisis na een bijzonder magere vier op achttien en tiende plaats in het klassement. Afgelopen weekend verloren ze nog thuis van Charleroi.

In totaal moest Anderlecht in het Lotto Park al drie keer de duimen leggen voor de tegenstander dit seizoen. West Ham wordt maar wat graag nummer vier.

West Ham wint (notering van 2.15)

 

Beware for Bowen

West Ham mag dan wel zeer matig aan het seizoen gestart zijn, The Hammers blijven een enorm sterke basiself hebben.

Met Soucek, Rice en Paqueta hebben ze een middenveld om u tegen te zeggen. En dan hebben we het nog niet over hun aanvalsleider: Jarrod Bowen.

Bowen was dé grote man bij West Ham vorig seizoen: over alle competities heen zorgde hij voor achttien goals en dertien assists.

Hij kende een trage start en vormdip in het seizoensbegin, maar afgelopen weekend stond hij eindelijk op het scorebord. Het zal hem zeker goed doen.

Mogelijk het begin van een nieuwe reeks doelpunten voor de Engelsman, die ook op speeldag één al de netten deed trillen tegen FCSB.

Jarrod Bowen scoort (notering van 3.25)

 

Must See

More in Conference League