Verbind je met ons

HomeBundesliga

Dortmund-Bayern: zien we alweer een doelpuntenfestival in het Ruhrgebied?

PSG Bayern München betting tips betfirst

De Bundesliga staat na acht speeldagen een beetje op z’n kop: Leverkusen en Wolfsburg vechten tegen de degradatie, terwijl Dortmund of Bayern niet aan de leiding staan. Die laatste twee spelen zaterdag om 18u30 op speeldag negen tegen elkaar in het Signal Iduna Park.

Zowel Dortmund als Bayern streven naar de leidersplaats. Wordt het opnieuw een razend interessant duel?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Dortmund-Bayern vind je hieronder.

Goals, goals en nog eens goals

Bayern verloor afgelopen zomer ene Robert Lewandowski en daar is Dortmund ongetwijfeld zeer blij mee. Maar toch hebben ze aanvallend nog steeds een enorme weelde.

Sadio Mané maakte de overstap van Liverpool naar Beieren en is meteen flitsende. Bij Dortmund zijn ze dus gewaarschuwd…

Want de geschiedenis leert ons dat doelpunten nooit ver weg zijn in dit Duits topduel. En dan drukken we ons nog licht uit.

Leuke statistiek: in de recentste zes duels tussen deze ploegen vielen er maar liefst 29(!) doelpunten. Een gek gemiddelde van iets minder dan vijf goals per match.

Zowel Dortmund als Bayern haalden midweeks nog zwaar uit in de Champions League. Haal je telraam dus maar uit de kast.

Er vallen minstens vier goals (notering van 1.90)

 

Herr Thomas Müller

Mister Bayern is zonder enige twijfel Thomas Müller. De Duitser brak door vanuit de jeugd en speelde sindsdien 638 wedstrijden.

Jawel je hoort het goed, 638. Een behoorlijk uitstervend ras, die spelers met echte clubliefde. De spelkwaliteit ging ook niet zwaar achteruit.

Müller is er ondertussen 33 en is nog altijd van goudwaarde voor z’n team. Dat bleek nog op de vorige speeldag tegen Leverkusen.

Müller was goed voor een goal en assist. Jaarlijks haalt hij makkelijk tien à vijftien goals. Dat weten ze bij Dortmund ook.

Na Wolfsburg en Werder Bremen is Dortmund zijn favoriete prooi. In totaal wist hij al twaalf keer raak te treffen tegen hen. Zaterdag opnieuw?

Thomas Müller scoort (notering van 2.30)

 

Must See

More in Bundesliga