Zien we ook in de terugmatch tussen Akureyri en Club Brugge goals aan beide zijden?

Het begint bij Club Brugge ondertussen wellicht al te wennen, die midweekwedstrijden. Ook deze keer is het van dat: blauw-zwart trekt naar Ijsland, waar het donderdag om 20u de return van de derde voorronde in de Conference League speelt tegen Akureyri.

Club lijkt zijn schaapjes al op het droge te hebben. Wat wordt het deze keer?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Akureyri-Club Brugge vind je hieronder.

Sterkhouders krijgen rust

Bij Club Brugge zakken ze met een gerust hart af naar Ijsland, waar Akureyri voor de tweede keer de tegenstander is.

De Bruggelingen wonnen de heenmatch met 5-1 en lijken nu al op weg naar de volgende ronde, waar stevige dobber Osasuna zou wachten.

Dat ze er in Brugge een goed oog op hebben, blijkt ook uit de selectie. Grote mannen als Hans Vanaken, Jorne Spileers en Andreas Skov Olsen krijgen rust.

Dat wil wellicht zeggen dat Club wat minder sterk voor de dag zal komen als vorige week. Tegen Aarhus zagen we dat ook; de mannen van Deila verloren toen de terugwedstrijd.

De verwachting is niet dat Club deze keer verliest, maar zonder Spileers zouden ze zomaar een goal kunnen slikken.

In Jan Breydel scoorden de Ijslanders ook. Bovendien scoorde Akureyri al zes thuiswedstrijden op rij.

Scoren beide teams? Dan kan je gebruik maken van een mooie odd van 2.10. Een poging waard, als je het ons vraagt.

Beide teams scoren (notering van 2.10)

Stevige start

Terwijl er na het gelijkspel tegen KV Mechelen en het verlies tegen Aarhus nog veel twijfel was rond de aanduiding van Ronny Deila als coach, lijkt die twee weken later al weg.

Of hoe drie opeenvolgende overwinningen de teneur helemaal kan doen omslaan. Westerlo, Akureyri en Eupen gingen voor de bijl.

De drie zeges hadden één iets als rode draad: Club greep de tegenstander van minuut één bij de keel. Iets wat Deila er al snel heeft ingeslepen.

Tegen Westerlo kon het 0-5 staan aan de rust, Akureyri slikte binnen de 45 minuten vier tegengoals en ook Eupen moest er drie incasseren in de eerste helft.

Deila maakt er een sport van om zijn ploegen scherp en vurig aan de aftrap te krijgen. Een tactiek die de laatste tijd de vruchten afwerpt.

Trek dus geen rare ogen als Club ook in Ijsland de match vroeg naar haar hand zet. Wij denken dat blauw-zwart al op voorsprong staat voor de pauze.

Club Brugge op voorsprong aan rust en wint (notering van 1.52)