Verbind je met ons

HomeEuropa League

Kan KRC Genk het deze keer wél afmaken tegen Olympiacos in Europa League?

KRC Genk Anderlecht betting tips betfirst

KRC Genk ontvangt donderdagavond Olympiacos in de Cegeka Arena voor de terugwedstrijd in de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League.

De Limburgers verloren de eerste wedstrijd met 1-0.

Als ze donderdag met twee doelpunten verschil kunnen winnen van Olympiacos stoten ze rechtstreeks door naar de laatste voorronde waarin hen het Servische Čukarički te wachten staat.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Genk – Olympiakos vind je hieronder.

Revanche voor KRC Genk

Het seizoen is nog maar pas begonnen, maar Racing Genk heeft nu al een heel pak klappen om de oren gekregen.

Zo leed het een pijnlijke nederlaag tegen KAS Eupen op de 2e speeldag in de Jupiler Pro League.

Hun Champions League-droom werd aan diggelen geslagen door het Zwitserse Servette Genève.

En ook de eerste wedstrijd in de Europa League heeft een wrang gevoel nagelaten na het 1-0 verlies tegen Olympiacos

Maar dit weekend konden de Limburgers na drie nederlagen in acht dagen nog een keertje winnen. Dat deden ze tegen Cercle Brugge op speeldag 3 in de Pro League.

Het was dan wel met het kleinste verschil, de zege zal Racing Genk enorm veel deugd gedaan hebben.

Kunnen ze de euforie ook meteen omzetten in resultaten in de Europa League? Wij denken alvast van wel.

De wedstrijd tegen Olympiakos begon dramatisch toen het na amper 22 seconden al tegen een 1-0 achterstand moest aankijken, maar verder was Genk eigenlijk over de hele lijn de betere ploeg.

De Limburgers herpakten zich snel en namen de wedstrijd in handen. Zeker in de tweede helft stak Genk er echt wel bovenuit met zelfs nog twee reuze kansen voor Bilal El Khannouss die telkens dicht bij de 1-1 kwam.

Goed gevoel

Bij Olympiakos konden ze rekenen op een heel sterke Alexandros Paschalakis. Het zou ons verbazen mocht hij ook in de Cegeka Arena nogmaals 90 minuten zijn netten schoon kan houden.

Bovendien staat Genk ook maar 1 doelpunt achter, dat is een ander verhaal dan wanneer je weet dat je al minstens 2 of 3 goals moet gaan goedmaken.

Genk kan ook terugblikken op een wedstrijd waarin ze overduidelijk de sterkste ploeg waren én deze keer hebben ze ook nog eens het thuisvoordeel in handen.

Dat in combinatie met de overwinning tegen Cercle Brugge doet ons geloven dat Racing Genk dit Olympiakos deze keer wél zal verslaan.

KRC Genk wint (notering van 1.74)

 

Genk moet scoren

Hoewel KRC Genk in haar laatste 3 wedstrijden amper 1 keer kon scoren, geloven we er in dat ze tegen Olympiakos toch minstens 2 keer raak zullen treffen.

In principe moeten de Limburgers in deze wedstrijd meteen voor de aanval kiezen, want ze moeten sowieso minstens 1 doelpunt scoren als ze kans willen maken om door te stoten.

En eigenlijk moeten ze er zelfs 2 maken om niet op verlengingen of penalty’s te moeten rekenen.

Bovendien kon Genk op speeldag 1 in de Pro League al 4 keer scoren tegen RWMD. In totaal scoorden ze ook 3 keer in de 2 duels met Servette.

Genk scoort meer dan 1.5 goals (notering van 1.74)

Must See

More in Europa League