Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Vallen er alweer weinig goals in Oud-Heverlee Leuven-Antwerp?

Antwerp FC spelers algemeen seizoen 2023 2024

Speeldag vier in de Jupiler Pro League wordt vrijdagavond op gang getrapt aan Den Dreef, waar Oud-Heverlee Leuven landskampioen Antwerp moet bekampen.

Een geslagen ploeg tegen een team dat vertrouwen tankte, wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Oud-Heverlee Leuven-Antwerp vind je hieronder.

Lastige verplaatsing

OH Leuven is niet bijster goed begonnen aan de nieuwe campagne. De Leuvenaren verloren een pak sterkhouders en dat laat zich voelen: met 1 op 9 staan ze voorlaatste.

Vorig weekend kregen ze zelfs nog een pak slaag van Union Saint-Gilloise (5-1). En nu komt Antwerp nog eens langs…

Een Antwerp dat KV Kortrijk met 6-0 vernederde. En toch, en toch… De mannen van Marc Brys zijn vrijdagavond zeker niet kansloos. Dat leert het verleden ons.

Een uitwedstrijd in Leuven is voor The Great Old traditiegetrouw erg lastig. Vorig seizoen raakten ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Sinds hun terugkeer naar het hoogste niveau kon Antwerp er maar één van de drie matchen winnen. Eén overwinning bij hun laatste acht bezoekjes, dat is geen al te beste balans.

Bovendien kwam stamnummer één niet zo goed voor de dag in hun eerste uitmatch van het seizoen, waarin verloren werd van Anderlecht.

OH Leuven wint of gelijkspel (notering van 2.25)

 

Weinig spektakel

Door de 5-1 pandoering tegen Union is de verwachting dat Marc Brys vooral zijn defensie op punt zal willen stellen.

Een georganiseerd blok is wat we vrijdagavond mogen verwachten. Want een tweede pijnlijke avond is uit den boze.

Wij verwachten dat er aan Den Dreef niet erg veel goals zullen vallen. In twee van de drie gespeelde matchen van Antwerp vielen er maximaal twee doelpunten.

De geschiedenis leert ons dat een confrontatie in Leuven tussen OHL en Antwerp zelden uitmondt in een doelpuntenkermis.

De laatste keer dat er meer dan twee goals vielen, was in december van 2014. Toen werd het 2-2. In de laatste vijf duels vielen er amper zeven doelpunten.

Een gemiddelde van 1,4 goals per match, dat is niet om wild van te worden. Verschiet dus niet als er ook deze keer hoogstens twee treffers te noteren vallen.

Maximaal twee goals (notering van 2.35)

 

Must See

More in Jupiler Pro League