Verbind je met ons

HomePremier League

Scoort Marcus Rashford voor de derde keer op rij op het veld van Tottenham?

Manchester United fans

Sinds vorige week is ook onze geliefde Premier League opnieuw begonnen en komend weekend staat al de tweede kraker op het menu: Manchester United gaat zaterdag om 18u30 langs bij Tottenham Hotspur.

Wie van de twee kan op de tweede speeldag wél overtuigen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Tottenham-Manchester United vind je hieronder.

Zwart beest uit Manchester?

Zowel Tottenham als Manchester United begonnen niet al te overtuigend aan het nieuwe seizoen. Spurs leed al meteen puntenverlies op het veld van Brentford.

The Mancunians wonnen nog wel van Wolverhampton, maar verdienden dat eigenlijk niet. Benieuwd wat dat geeft op de tweede speeldag.

Bij Manchester United zakken ze alleszins met vertrouwen af naar Londen, want Tottenham is een ploeg die hen de laatste jaren echt wel ligt.

Van de negen laatste confrontaties tussen beide tenoren, wonnen de Spurs er welgeteld één. Ze konden nu al vijf matchen op rij niet winnen.

Ook de recentste thuisoverwinning van Tottenham tegen Man United dateert al van 2018; toen nog onder Mauricio Pochettino.

The Red Devils wonnen twee van de afgelopen drie edities van Tottenham-Manchester United. Maken ze daar drie op vier van? Zou zomaar kunnen!

Manchester United wint (notering van 2.40)

 

Main man Marcus

Man United betaalde deze zomer €75 miljoen voor nieuwe spits Rasmus Höjlund, maar hij ligt nog enkele weken in de lappenmand.

En dus wordt er nog steeds het meest gekeken naar Marcus Rashford. De Engelsman was vorig seizoen dé dragende kracht in de aanval.

Na een tegenvallend 2021-2022 was Rashford een van de revelaties van de vorige campagne. De flankaanvaller – die geregeld in de spits speelt – scoorde maar liefst 30 keer.

Ook Tottenham is één van zijn favoriete tegenstanders. Enkel tegen Leicester City, Chelsea en Liverpool scoorde Rashford vaker.

Wist je bovendien dat de snelle aanvaller ook bij de vorige twee bezoekjes aan het Tottenham Hotspur Stadium raak trof?

Zaterdag gaat Rashford zonder enige twijfel op zoek naar zijn eerste van het Premier League-seizoen. Lukt het hem ook?

Marcus Rashford scoort (notering van 2.40)

 

Must See

More in Premier League