Verbind je met ons

HomeInternationaal

Zet Italië in de cruciale ontmoeting met Zwitserland de goede onderlinge reeks voort?

Italië-Duitsland

De leukste wedstrijd in de aankomende interlandperiode? Italië tegen Zwitserland vermoedelijk. Beide ploegen hebben veertien punten en het doelsaldo van de Italianen is twee doelpunten beter. De ploeg die vrijdagavond wint, zet een enorme stap richting plaatsing voor het WK. 

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij BetFIRST! De beste tips om te wedden op Italië – Zwitserland vind je hieronder.

Krijgen we vrijdagavond opnieuw weinig doelpunten te zien?

Hoewel een zege van cruciaal belang is, zullen beide ploegen ook vooral niet willen verliezen. Sowieso zijn Italië en Zwitserland twee ploegen die weinig doelpunt incasseren…

Twee van de laatste vier duels van Zwitserland eindigden in 0-0 en de laatste keer dat Italië meer dan één treffer tegen kreeg, is alweer bijna vier jaar en 40 interlands geleden. Toen won Frankrijk het oefenduel met 3-1.

Beide ploegen scoren? Nee! (notering van 1.74)

 

Italië op tijd in vorm?

Hoewel Italië sinds de EK-winst drie van de laatste vijf interlands niet wist te winnen, werd de laatste wedstrijd tegen België wel met 2-1 gewonnen.

Bovendien verloren de Italianen de laatste vier thuisduels met Zwitserland niet. Een statistiek die vertrouwen geeft voor vrijdag?

Italië wint van Zwitserland (notering van 1.62)

 

Must See

More in Internationaal