Verbind je met ons

HomeBundesliga

Stoomt Lewandowski door of maakt Dortmund einde aan zwarte reeks?

Interim-trainer Hans-Dieter Flick moet doen waar Niko Kovac de voorbije maanden niet in slaagde: Bayern München naar de top van de Bundesliga piloteren.

Sinds de start van het seizoen heeft Bayern welgeteld een speeldag op de eerste plaats gestaan. Na het debacle tegen Eintracht Frankfurt is de Duitse recordkampioen zelfs weggezakt naar een beschamende vierde plaats. De doelpunten van Robert Lewandowski maken echter veel goed. De Poolse goalgetter scoorde intussen in tien opeenvolgende competitiewedstrijden en hij wil zijn record nog iets scherper stellen. En laat Borussia Dortmund nu net een van zijn favoriete tegenstanders zijn. In 18 duels tegen Die Borussen liet hij al 16 keer de netten bol slaan.

Axel Witsel en co zijn al zeven wedstrijden ongeslagen en gaan in Beieren op zoek naar hun eerste zege in de Allianz Arena sinds april 2014. In dat tijdperk droeg Lewandowski nog het shirt van Dortmund… De laatste huisbezoeken aan Bayern draaiden de voorbije jaren telkens uit op een nachtmerrie. In de laatste vier klassiekers in München werd Dortmund geklopt met een marge van minstens drie doelpunten. Benieuwd of Lucien Favre die zwarte reeks eindelijk een halt kan toeroepen.

Bayern krijgt minstens 7 hoekschoppen @ 1.66
Axel Witsel pakt een kaart @ 3.90

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Bundesliga