Verbind je met ons

HomePremier League

Niemand houdt rekening met thuisnederlaag van Liverpool

Salah

November is nog niet halfweg en het zou zomaar kunnen dat Liverpool na afloop van de clash met Manchester City al een serieuze optie neemt op de eindzege in de Premier League. In zijn zoektocht naar de eerste titel sinds 1990 heeft Liverpool, dat met een overwinning zijn voorsprong op Manchester City kan uitdiepen tot negen punten, er nog nooit zo goed voorgestaan.

Op Anfield houdt niemand rekening met een nederlaag van Liverpool. No way. De Reds zijn al 45 thuismatchen ongeslagen in de Premier League. En u mag drie keer raden welk team op 3 januari voor het laatst van Liverpool won in competitieverband… Juist, ja. Manchester City.

Als er één ploeg is die Liverpool kan verslaan dan is het de scoringsmachine van Pep Guardiola. City scoorde in de voorbije vijf uitwedstrijden gemiddeld drie keer en op verplaatsing maakte het al 16 duels op rij minstens een doelpunt. Het laatste half uur is City-time: de Citizens incasseerden geen enkel doelpunt en vonden zelf zeven keer de weg naar doel. Kevin De Bruyne moet wel dringend iets doen aan zijn statistieken tegen Liverpool. De Rode Duivels won slechts twee van zijn acht duels tegen Liverpool en scoorde nog niet.

Liverpool wint & beide team scoren @ 4.25
Over 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.62

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League