Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Slaat Eden Hazard opnieuw toe voor rust?

Belgium's Eden Hazard

Na Italië gisteren, dat met 9-1 won van Armenië, is het vanavond de beurt aan de Rode Duivels om de kwalificatiecampagne af te sluiten met een perfect rapport. De Belgen kunnen de Gli Azzurri overtreffen inzake doelsaldo indien ze met minstens twee doelpunten verschil winnen.

De vraag is niet of België zal scoren in de eerste helft, maar wie zal scoren. Noteer alvast de naam van Eden Hazard want hij scoorde vier van zijn vijf doelpunten in de eerste helft. Voor Romelu Lukaku staat er ook iets op het spel: hij kan het record evenaren van Nico Claesen wat betreft het aantal gescoorde doelpunten in een EK-kwalificatieronde. Claesen scoorde in de jaren 80 ooit zeven keer terwijl Lukaku aan zes zit.

Met twee tegendoelpunten heeft België de beste verdediging van Europa. Aangezien Cyprus in de vijf laatste onderlinge duels met België niet wist te scoren, moeten de Cypriotische supporters zich geen illusies maken. Of het moet zijn dat de polyvalente Ioannis Kousoulos, die drie van zijn vier doelpunten buitenshuis maakte, opnieuw toeslaat. Het laatste doelpunt van Cyprus tegen België dateert alweer van 15 november 1995.

België scoort minstens 4 keer @ 1.76
Cyprus krijgt minstens 2 kaarten @ 1.64

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Euro 2020