Verbind je met ons

HomeBundesliga

Scoort Eric Maxim Choupo-Moting ook tegen Bayer Leverkusen?

Bayern ontvangt Bayer Leverkusen dinsdagavond in de Bundesliga. De thuisploeg is bij een overwinning een stap dichterbij de 31ste landstitel. Alles wat je moet weten over dit duel, lees je hier bij betFIRST.

Bayern en Bayer Leverkusen stonden in de competitie 150 keer eerder tegenover elkaar. De huidige koploper van de Bundesliga won 83 keer. 49 ontmoetingen eindigden in een gelijkspel, terwijl Leverkusen achttien keer een zege boekte.

Ontmoeting in Leverkusen

De meest recente ontmoeting, op zaterdag 19 december 2020 in de BayArena, won Bayern met 1-2. Robert Lewandowski scoorde in dat duel twee keer, waaronder de winnende treffer in de 93ste minuut. Weet de ploeg van Hansi Flick voor de tweede keer dit seizoen te winnen van Bayer Leverkusen?

Bekijk de noteringen hier:

Bayern wint van Bayer Leverkusen (notering van 1.42)

Vervanger van Lewandowski

Bayern moet het opnieuw stellen zonder topschutter Robert Lewandowski. Zijn vervanger, Eric Maxim Choupo-Moting, doet het echter niet verkeerd. De Kameroense spits was in de afgelopen vier wedstrijden goed voor drie doelpunten, waaronder twee tegen Paris Saint-Germain in de Champions League. Maakt Choupo-Moting tegen Bayer Leverkusen opnieuw een treffer?

Eric Choupo-Moting scoort op ieder moment (notering van 2.15)

Doelpuntrijke eerste helft

Bayern wint niet alleen veel wedstrijden, het scoort ook vaak in de eerste helft. Der Rekordmeister maakte in de laatste zes duels twaalf doelpunten. Tien van die treffers scoorde Bayern in de eerste 45 minuten van de wedstrijd. Scoort de formatie van Flick opnieuw in de eerste helft?

Bayern scoort in de eerste helft (notering van 1.40)