Verbind je met ons

HomeSerie A

Geeft het thuisvoordeel opnieuw de doorslag bij Napoli – Lazio Roma?

Door de nederlaag van Juventus tegen Atalanta Bergamo afgelopen zondag zijn Napoli en Lazio Roma opeens weer volop in de race voor Champions League-voetbal. En laten die twee ploegen komende donderdag nou tegenover elkaar staan in de Serie A. Winst betekent aanhaken, terwijl een nederlaag funest is. betFIRST blikt vooruit op dit cruciale treffen tussen Napoli en Lazio Roma.

Thuisvoordeel opnieuw doorslaggevend?

Napoli en Lazio staan respectievelijk vier en twee punten achter op nummer vier Juventus. Bovendien hebben de Romeinen nog een wedstrijd in handen. Dat dit duel komende donderdag in het Stadio Diego Armando Maradona wordt afgewerkt, kan wel eens de doorslag geven, want de laatste vijf duels tussen beide ploegen werden steeds gewonnen door de thuisploeg. Geeft het thuisvoordeel ook zonder fans de doorslag?

Bekijk de noteringen:

Napoli wint in eigen huis van Lazio Roma (notering van 2.10)

Het duel tussen Immobile en Insigne

Napoli – Lazio Roma is vooral het duel tussen clubtopscorers Lorenzo Insigne en Ciro Immobile. Beide Italiaanse aanvallers zijn in bloedvorm en mikken op een plekje in het elftal van Roberto Mancini komend EK. Insigne scoorde al vijftien keer in de Serie A en Immobile, de topscorer van vorig Serie A-seizoen, maakte er nog eentje meer. Zijn zij komende donderdag opnieuw trefzeker? Niet onbelangrijk in het VAR-tijdperk: beide spelers nemen de strafschoppen bij hun ploeg…

Bekijk de noteringen:

Lorenzo Insigne scoort tegen Lazio Roma (notering van 2.40)

Ciro Immobile scoort tegen Napoli (notering van 2.50)

Wedstrijden van Napoli en Lazio leveren vooral de laatste weken veel treffers op. Zo won de ploeg van Simone Inzaghi afgelopen zondag in een spektakelstuk met 5-3 van promovendus Benevento, terwijl Napoli onlangs juist met 4-3 van Crotone won, ook een promovendus. Beide ploegen scoren dus makkelijk, maar de defensie is ook zeker niet waterdicht. Garantie voor veel goals?

Bekijk de noteringen:

Beide teams scoren (notering van 1.60)

Meer dan drie goals bij Napoli – Lazio (notering van 2.70)

Must See

More in Serie A