Verbind je met ons

HomeBundesliga

Regent het opnieuw doelpunten bij Bayern München – Borussia Dortmund?

Marco Reus - BVB

Een geweldig duel in de Bundesliga: Bayern – Borussia Dortmund, beter bekend als ‘Der Klassiker’. Voor beide ploegen staat er enorm veel op het spel zaterdag, want B. München voelt na de slechte resultaten van de laatste weken de hete adem van RB Leipzig in de nek, terwijl Dortmund eigenlijk moet winnen om in de race te blijven voor Champions League-voetbal. Bij betFIRST lees je alles wat je moet weten over dit duel.

Bayern kwakkelt de laatste weken

Bayern leek hard op weg naar de negende landstitel op rij, maar na de slechte resultaten van de voorbije weken is dat niet zeker meer. De ploeg van Hansi Flick won slechts één van de laatste drie Bundesliga-duels, want het speelde gelijk tegen Arminia Bielefeld (3-3) en verloor bij Eintracht Frankfurt (2-1). RB Leipzig is genaderd tot slechts twee punten en dus staat de druk er zaterdag vol op.

Borussia Dortmund juist in bloedvorm

Bovendien treft de regerend landskampioen in Borussia Dortmund een ploeg in topvorm. BVB won de laatste vier officiële duels en won woensdag in de kwartfinale van de beker nog bij Borussia Mönchengladbach. In drie van de laatste vier duels hield de ploeg van Edin Terzić de nul en Jadon Sancho en Erling Haaland zijn in bloedvorm. De Engelsman scoorde vier keer in zijn laatste vijf duels, terwijl Haaland er zelfs eentje meer maakte. Bayern is dus gewaarschuwd.

Bekijk de noteringen hier:

Borussia Dortmund wint van Bayern (notering van 4.95)

Borussia Dortmund verliest niet van Bayern (notering van 2.30)

Der Klassiker garantie op veel goals

Als deze twee Duitse giganten elkaar in de Bundesliga treffen, weet je de laatste jaren één ding zeker: er wordt veel gescoord. In zeven van de laatste acht Klassikers vielen namelijk minimaal vier doelpunten en zes keer werd er zelfs minimaal vijf keer gescoord. Eerder dit seizoen stonden beide ploegen in Dortmund tegenover elkaar en toen trok Bayern met 2-3 aan het langste eind. Krijgen we zaterdag wederom veel goals te zien? Aftrap om 18:30 uur.

Bekijk de noteringen hier:

Meer dan drie goals bij Bayern – Borussia Dortmund (notering van 1.80)

Meer dan vier goals bij Bayern – Borussia Dortmund (notering van 2.80)

Bayern – Dortmund h2h

Must See

More in Bundesliga