Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wie wint het laatste ticket voor de halve finales van de Croky Cup?

Eindigen doen we in de kwartfinales van de Beker van België met een heerlijke affiche. Standard Luik en Club Brugge strijden op donderdagavond om 20u45 om het laatste ticket naar de halve finales. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Scoren en laten scoren

Standard en Club Brugge, dat zijn ploegen waarbij je altijd mag rekenen op een mooie portie doelpunten, aan beide kanten van het veld. Bij de mannen uit Luik is het al tien wedstrijden geleden dat ze nog eens een nul in de eindscore zagen staan. Toen werd er tegen KV Mechelen met 0-4 gewonnen.

Ook Club Brugge zorgt altijd voor een mooie pot voetbal. In de laatste zeven van de tien meest recente wedstrijden scoorden beide ploegen minstens één keer. Als zo twee voetballende ploegen dan tegenover elkaar staan, dan moeten er gewoon doelpunten vallen.

Bekijk de noteringen hier:

Beide teams scoren: Ja (notering van 1,83)
Totaal aantal doelpunten: + 2.5 (notering van 1,86)
Totaal aantal doelpunten: + 3.5 (notering van 3,15)

De thuisploeg kan niet verliezen

De laatste vijftien keer dat Standard en Club Brugge elkaar troffen, kon de uitploeg geen enkele keer winnen. Negen keer won de thuisploeg, zes keer hingen de bordjes op gelijke hoogte na 90 minuten. Aangezien we vanavond in Sclessin voetballen, lijkt het voor Club Brugge alvast een moeilijke avond te worden.

Bekijk de noteringen hier:

Standard wint in de reguliere speeltijd van Club Brugge (notering van 3,50)
Standard wint, terugbetaald indien gelijkspel (notering van 2,50)
Standard wint of speelt gelijk in de reguliere speeltijd (notering van 1,76)

Standard op zoek naar revanche?

Standard en Club Brugge stonden nog niet zo heel lang geleden tegenover elkaar in de reguliere competitie. Eind januari won Club die wedstrijd met 3-1. Zullen ze ook een dikke maand later dit resultaat kunnen doortrekken in de Beker of zint Standard op revanche?

 

Must See

More in Voetbal