Verbind je met ons

HomeSerie A

Zet Juve ijzersterke reeks in eigen huis voort tegen Lazio Roma?

Juventus---Lazio-Roma---Serie-A---betFIRST

Als Juve nog enige ambities heeft om voor de tiende keer op rij landskampioen te worden, moet het zaterdag winnen van Lazio Roma. Gaat dit lukken? De Italiaanse recordkampioen is volgens betFIRST de grote favoriet. Alles wat je moet weten over dit duel en de meest interessante noteringen op een rij.

Juventus in eigen huis ijzersterk

La Vecchia Signora beleeft dit seizoen zeker geen geweldig jaar in de Serie A, want de achterstand op Inter is flink. De ploeg van Andrea Pirlo heeft het echter vooral moeilijk in uitduels. Thuis doet De Oude Dame het nog altijd zeer behoorlijk: negen van de twaalf competitiewedstrijden in het Allianz Stadium werden gewonnen en de laatste zes officiële duels in Turijn kreeg Juve geen enkele treffer tegen. In de Serie A won alleen Fiorentina bij de zwart-witten (0-3), maar dat is alweer drie maanden geleden en toen kreeg Juan Cuadrado al na een kwartier rood. Zet Juve deze goede reeks in eigen huis voort?

Juve wint van Lazio Roma (notering van 1.86)

Juve wint en houdt de nul (notering van 3.25)

Lazio is het na goede start helemaal kwijt

Lazio Roma begon nog vrij aardig aan het seizoen, maar de slechte resultaten van de laatste weken hebben een topklassering vrijwel onmogelijk gemaakt. Lazio verloor drie van de laatste vier officiële duels, want Inter (3-1), Bayern München (1-4) en Bologna (2-0) lieten de Romeinen kansloos. Komt Juve op precies het verkeerde moment?

Beide teams scoren NIET (notering van 2.20)

Juve scoort minimaal twee keer (notering van 1.74)

Cristiano Ronaldo in bloedvorm

Als Lazio aanstaande zaterdag een resultaat wil halen, zal de ploeg van Simone Inzaghi Cristiano Ronaldo aan banden moeten leggen. De Portugese superster is met twintig doelpunten topscorer van de Serie A en in de laatste drie duels was hij vier keer trefzeker. Topscorer van de Serie A werd hij nog nooit, want de afgelopen jaren moest hij het afleggen tegen Fabio Quagliarella en vorig jaar Ciro Immobile. En uitgerekend die laatste komt hij zaterdag tegen. Zal CR7 extra gebrand zijn om Immobile te verslaan?

Must See

More in Serie A