Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Een West-Vlaams duel met veel doelpunten

Zondagmiddag om 16u00 staat er een West-Vlaams duel op het programma. Leider Club Brugge neemt het op tegen Zulte-Waregem, dat momenteel op een zesde plaats in de rangschikking staat. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Essevee in topvorm, Club in een dipje

Bij Zulte-Waregem zijn ze momenteel aan een indrukwekkende reeks bezig. Tegen respectievelijk Sint-Truiden, Standard en KV Kortrijk werd telkens gewonnen. In totaal zijn ze nu al vier wedstrijden na elkaar ongeslagen. Club Brugge zit opvallende genoeg in een neerwaartse spiraal. Zij verloren al twee wedstrijden op rij tegen Dynamo Kiev en Standard Luik.

Nochtans matchen met veel inzet, want Club laat zo de Europa League en de Beker van België schieten. Het ideale moment voor Essevee om iets te gaan rapen in Jan Breydel?

Bekijk de noteringen hier:

Zulte-Waregem wint in de reguliere speeltijd van Club Brugge (notering van 10,25)
De wedstrijd eindigt in een gelijkspel (notering van 6,75)


Een doelpunt hangt in de lucht

Zowel bij Club Brugge als bij Zulte-Waregem vinden ze vlotjes de weg naar de goal. Vooral Gianni Bruno (Zulte-Waregem) heeft met zijn zeventien stuks een echte neus voor doelpunten. Aan de overzijde doen Noa Lang en Krépin Diatta het dan weer erg goed. Als die twee ploegen dan tegenover elkaar staan, kan het niet anders dan dat er doelpunten zullen vallen!

Bekijk de noteringen hier:

Beide teams scoren: Ja (notering van 1,80)
Totaal aantal doelpunten: + 2.5 (notering van 1,41)
Totaal aantal doelpunten: + 3.5 (notering van 2,05)

TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO

Thuis is Club Brugge (bijna) altijd baas

Club Brugge mocht in totaal al 21 keer Zulte-Waregem in eigen huis verwelkomen. Voor Club is Essevee een gast die ze heel graag zien komen, want van alle thuisconfrontaties kon Zulte-Waregem er slecht drie winnen in het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart ging maar liefst zestien keer met de drie punten aan de haal, twee keer eindigde het in een gelijkspel. 

Bekijk de noteringen hier:

Club Brugge wint in de reguliere speeltijd van Zulte-Waregem (notering van 1,29)
Club Brugge leidt aan de rust en wint van Zulte-Waregem (notering van 1,76)

Must See

More in Jupiler Pro League