Verbind je met ons

HomeConference League

PSV-Leicester City: wie kan zich verzekeren van de halve finale in de Conference League?

PSV-Leicester City

Je zou bijna vergeten dat die vreemde competitie nog bestaat. We hebben het uiteraard over de Conference League, de nieuwe competitie die UEFA dit seizoen in het leven riep.

En toch zijn de affiches niet geheel onaardig. Denk maar aan PSV-Leicester City. Beide ploegen gaan in het Philips Stadion op zoek naar een ticket voor de halve finale na een 0-0 in de heenmatch.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Topmatchen zijn lastig.

Dat Leicester City een wisselvallig seizoen draait, is algemeen geweten. The Foxes konden zich nog niet mengen in de strijd om Europa en parkeren op plek tien in de Premier League.

Maar de laatste tijd zien we toch beterschap. Leicester won namelijk zes van de laatste tien wedstrijden en werd maar twee keer over de knie gelegd.

Waarvan één keer tegen Arsenal, toch geen slechte ploeg. Ze zijn nu vier matchen op rij ongeslagen en wonnen afgelopen weekend van Crystal Palace.

PSV mag dan sterk zijn in eigen stadion, ze hebben toch een groot manco: zelden wordt een écht topmatch thuis winnend afgesloten. Zo verloren ze van Ajax, Feyenoord, AZ én Monaco.

Leicester wint of gelijkspel (notering van 1.83)

 

Cody Gakpo.

Ken je Cody Gakpo nog steeds niet? Dan is de kans groot dat daar de komende maanden of jaren verandering in komt. De veelbelovende Nederlander bulkt overduidelijk van talent.

Een combinatie van kracht en techniek die je niet zo vaak ziet. Ook dit seizoen laat het jeugdproduct van PSV zijn kwaliteiten vaak zien.

Over alle competities zit hij al aan zeventien goals en vijftien assists in 40 matchen.

Vooral thuis is de flankaanvaller goed bij schot: in de recentste zes duels in het Philips Stadion deed hij vijf keer de netten trillen.

Met drie goals en een assist in vier wedstrijden was hij ook in de Conference League al belangrijk geweest.

Bij de kwakkelende verdediging van Leicester City letten ze beter goed op.

Cody Gakpo scoort (notering van 2.25)

 

Must See

More in Conference League