Verbind je met ons

HomeVoetbal

Houden Man City en Liverpool elkaar ook in de halve finale van de FA Cup in evenwicht?

Manchester City-Liverpool

Voor veel landen zijn de ogen van de voetbalfans komend weekend massaal gericht op de nationale bekercompetitie. Denk maar aan de KNVB beker in Nederland of de Croky Cup in België.

Maar ook in de FA Cup in Engeland zitten ze al in de halve finale. Daar staat al een finale avant la lettre op het programma: Manchester City-Liverpool.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze halve finale vind je hieronder.

In evenwicht.

Manchester City tegen Liverpool. Beter krijg je tegenwoordig niet voorgeschoteld in het Europese voetbal. Twee leuke ploegen, die mooi en aanvallend voetbal spelen. Elk in hun eigen stijl.

En dat ze enorm aan elkaar gewaagd zijn, hebben we afgelopen weekend nog mogen aanschouwen. Het werd alweer 2-2, in een bijzonder leuk kijkstuk.

Het was ondertussen al het derde gelijkspel in de recentste vier confrontaties tussen de Citizens en de Reds. En 0-0? Daar doen beide ploegen niet aan mee, doelpunten vallen er altijd.

Een 0-0 kwam in de laatste 30 wedstrijden bijvoorbeeld maar twee keer voor. Ons gevoel zegt dat we naar verlengingen gaan én dat er gescoord wordt.

Gelijkspel met doelpunten (notering van 4.10)

 

Weinig corners.

Manchester City en Liverpool, dat is echt een clash der stijlen. Tiki taka versus rechttoe-rechtaan. Vooral dat eerste kan er al eens voor zorgen dat het tempo wat uit de wedstrijd verdwijnt.

Vaak uithalen vanop afstand doen ze niet. Een logisch gevolg daarvan? Veel corners zien we niet. Het is best opvallend dat er in wedstrijden tussen blauw en rood weinig corners te zien zijn.

Statistiek om dit te duiden: al vijf onderlinge duels op rij vallen er minder dan acht hoekschoppen te noteren. Een odd van 1.95 voor minder dan 10 corners? Die willen we jullie zeker niet weerhouden.

Minder dan 10 hoekschoppen (notering van 1.95)

 

Must See

More in Voetbal