Verbind je met ons

HomeBeker van België

Zien we ook in de bekerfinale tussen Anderlecht en Gent weinig goals?

KAA Gent Union betting tips betFIRST

Een wedstrijd die je seizoen kan maken, of kraken. Ja, dat is die finale van de Croky Cup – de Beker van België – wel.

Op paasmaandag is het opnieuw zover: Belgische topploegen Anderlecht en KAA Gent kijken elkaar in de ogen, in wat ongetwijfeld een thriller wordt tussen twee teams  in vorm.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze finale vind je hieronder.

In evenwicht.

Gent tegen Anderlecht, dat is een duel tussen twee ploegen in uitstekende vorm. Ze hebben ook ongeveer dezelfde curve doorgemaakt dit seizoen.

Beiden begonnen ze zwak aan de competitie: Anderlecht stond na vijftien speeldagen achtste en de Buffalo’s zelfs maar tiende. Maar ze trokken een heuse eindsprint.

Paars-wit pronkt met 22 op 27 en KAA Gent met 25 op 27. Het zal dus hard tegen onzacht worden. Een gelijkspel na 90 minuten behoort dus écht tot de mogelijkheden.

Zeker als je weet dat vijf van de recentste zes partijen tussen beide kemphanen eindigde op een gelijke stand. Zien we maandag verlengingen?

Gelijkspel na 90’ (notering van 3.20)

 

Gesloten.

Zowel in Brussel als in Gent hebben ze heel wat kwaliteit lopen. Niet enkel voorin, maar ook in de verdediging liep het lekker in de reguliere competitie.

Na Union slikten Anderlecht en vooral Gent de minste goals dit seizoen. Een gesloten wedstrijd, waarin niet al te veel gescoord wordt, lijkt zeer plausibel.

En al zeker als we de recente confrontaties tussen beide erbij halen… In de laatste vijf matchen vielen er amper zeven doelpunten in totaal.

In geen enkele van die partijen werd er zelfs meer dan twee keer gescoord.

Ook in een wedstrijd als de bekerfinale, waarin stress en druk niet vreemd zijn, zien we alvast weinig doelpunten vallen.

Er vallen maximaal 2 goals (notering van 1.86)

 

Must See

More in Beker van België