Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Poulewinnaar Frankrijk neemt het op tegen ‘beste derde’ Zwitserland in de 1/8e finale

Regerend wereldkampioen Frankrijk werd ingedeeld in de zwaarste poule van het Europese kampioenschap 2020. Zij kregen met Hongarije, Portugal en Duitsland de poule des doods voorgeschoteld. Toch wisten de Fransen om als eerste te eindigen en zo uitgeloot te worden tegen één van de beste derdes.

Die tegenstander, dat werd uiteindelijk Zwitserland. Zij nemen het maandagavond om 21u00 tegen elkaar op in de eerste knock-out fase van dit EK. De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Ongelijke strijd

Zwitserland kreeg als één van de beste derdes een ticketje naar de knock-out fase van het EK 2020. Daarin moeten ze het opnemen tegen de huidige wereldkampioen Frankrijk. Datzelfde Frankrijk sloot de poule des doods af als groepswinnaar met vijf punten. Tel daarbij op dat Frankrijk momenteel op een tweede plaats op de FIFA wereldranglijst staat, terwijl we Zwitserland pas 13 verdiepingen lager terugvinden en dan weet je dat het een ongelijke strijd wordt. In theorie zou Frankrijk deze wedstrijd altijd moeten winnen.

Frankrijk wint de wedstrijd (notering van 1.57)

 

Afwachtend Frankrijk

Bij Zwitserland vliegen ze er meteen in. Zij scoorden namelijk in twee van hun drie wedstrijden als eerste ploeg. Enkel tegen Italië kwamen ze niet tot scoren en gingen ze met 3-0 de boot in. Bij Frankrijk lijkt het dan weer net omgekeerd. Op een owngoal van Mats Hummels na, scoorden zij nooit als eerste ploeg dit EK. Als we de statistieken mogen geloven is de kans dus zeer groot dat Zwitserland maandagavond het eerste doelpunt voor haar rekening zal nemen.

Zwitserland scoort het eerste doelpunt (notering van 3.50)

Must See

More in Euro 2020