Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Duitsland wil profiteren van een moeilijk scorend Engeland

Engeland tegen Duitsland is meteen ook dé topper uit de ‘rechter helft’ van de 1/8e finales. De winnaar van deze match heeft in theorie een makkelijke route recht naar de finale van dit Europese kampioenschap. Het wordt voor beide ploegen dus absoluut een wedstrijd op leven of dood met als inzet een heel grote kans op de finale. 

De wedstrijd wordt om 18u00 op gang getrapt in het Wembley stadion in Londen. De meest interessante tips om te wedden op deze wedstrijd vind je bij betFIRST!

Engeland scoort moeilijk

Engeland eindigde op een eerste plaats in hun poule, maar echt overtuigen deden ze dit EK nog niet. Op drie wedstrijden konden de Engelsen slechts twee keer scoren. Raheem Sterling maakt er eentje tegen Kroatië en eentje tegen Tsjechië. Engeland won dus tweemaal met het kleinste verschil. Tegen Schotland bleven ze steken op 0-0. Dat Engeland moeilijk de weg naar doel vindt, dat mag wel duidelijk zijn.

Engeland scoort minder dan 1.5 doelpunten (notering van 1.55)

 

Duitsland oogt scherper

Duitsland gaf alvast wel een betere indruk dan Engeland. Zij scoorden drie keer zoveel dan de Engelsen, behaalden een mooie overwinning tegen Portugal met 2-4 en verloren slechts nipt van Frankrijk. De Duitsers lijken dus alvast net iets scherper te staan dan de Engelsen en maken dus alvast een erg goede kans op een overwinning. Op zeker spelen? Zet dan in op een terugbetaling bij gelijkspel. Zo verlies je niks als beide ploegen in de reguliere speeltijd blijven steken op een 0-0 bijvoorbeeld.

Duitsland wint, terugbetaald bij gelijkspel (notering van 2.10)

Must See

More in Euro 2020