Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Kan groepswinnaar Zweden haar goede vorm doortrekken tegen Oekraïne?

Zweden mag het in de 1/8e finale gaan opnemen tegen Oekraïne. Zij spelen dinsdagavond in het Hampden Park in Glasgow. Aftrap om 21u00. Na deze wedstrijd kennen we ook alle kwartfinalisten van dit Europese kampioenschap.

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Gesloten wedstrijd

Het zou wel eens een erg gesloten wedstrijden kunnen worden in Oekraïne tegen Zweden. Beide ploegen voetballen namelijk niet veel kansen bij elkaar. Oekraïne 29 en Zweden 30 om precies te zijn. Met twee afwachtende ploegen tegenover elkaar is het te verwachten dat er in de tweede helft het meest aantal doelpunten zullen vallen.

Meest aantal doelpunten in de tweede helft (notering van 2.00)

Verrassende groepswinnaar

Zweden kon dit EK al voor enkele aangename verrassingen zorgen. Zo slaagden ze er in om de 0-0 te houden tegen Spanje in hun allereerste wedstrijd. Daarna volgende een 1-0 overwinning tegen Slowakije om tot slot te eindigen met 3-2 tegen Polen. Zweden kroonde zich zo onverwachts tot groepswinnaar in poule E. Kunnen ze die goede vorm ook tegen Oekraïne doortrekken?

Zweden stoot door naar de kwartfinales (notering van 1.64)

Emil Forsberg

Nog een verrassing op dit EK: Emil Forsberg staat momenteel derde in de topschuttersstand. De spits van RB Leipzig scoorde al drie doelpunten. Dat deed hij in 251 minuten. Kan hij tegen Oekraïne nog een keertje scoren en zo op gelijke hoogte komen met Schick of zelfs twee keer om Cristiano Ronaldo bij te benen?