Verbind je met ons

HomeUncategorized

Zet Brazilië tegen Chili volgende stap in zoektocht naar eindwinst in Copa América?

Bijna volledig ondergesneeuwd door het Europees Kampioenschap, maar daarom zeker niet minder belangrijk: de Copa América. Ook daar strijden tal van toplanden om die felbegeerde titel van ‘beste land van het continent’.

In de poulefase nam favoriet Brazilië vlotjes de maat van de concurrenten en dus nemen ze het in de kwartfinale op tegen Chili. Op weg naar de halve finale? Je leest er alles over bij betFIRST.

De beste tips en meest interessante noteringen om voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen af te sluiten vind je bij hier bij betFIRST!

Betere aanval dan verdediging

Zowel bij Brazilië als Chili ligt het zwaartepunt van het team vooraan. De Chileense aanvallende weelde van enkele jaren geleden is er niet meer, maar toch scoren ze bijna altijd (vaak te danken aan Eduardo Vargas). In hun laatste elf wedstrijden kwamen de Chilenen dan ook tien maal tot scoren. Enkel tegen Paraguay lukte dat niet.

Dat Brazilië vaak de weg naar de netten vindt, hoeven we je niet uit te leggen… Met Neymar hebben ze nog steeds een absolute superster als speerpunt. De Brazilianen doen nu al elf wedstrijden op rij de netten trillen.

Beide teams scoren (notering van 2.25)

 

IJzersterke Braziliaanse reeks

De Goddelijke Kanaries zijn al enige tijd in goede vorm: sinds november 2019 verloren ze nog niet en wonnen ze tien van de elf wedstrijden. Enkel Ecuador graaide onlangs – door stevige rotatie aan Braziliaanse kant – een puntje mee. Tegen Chili doen ze het ook vaak zeer goed: van de afgelopen veertien duels tussen beide landen trok Brazilië twaalf keer aan het langste eind.

Bovendien vallen er ook vaak heel wat goals in Brazilië-Chili… In tien van de laatste dertien wedstrijden vielen er drie doelpunten of meer. Daarnaast oogt Neymar scherp en lijkt hij gebrand om de titel van de Seleçao te verlengen. Goals gegarandeerd dus!

Brazilië wint en minimaal drie goals (notering van 2.20)

Must See

More in Uncategorized