Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Plaatst Spanje zich ten koste van Zwitserland voor de laatste vier van het EK?

Zwitserland en Spanje staan vrijdagavond tegenover elkaar in de kwartfinale van het EK. Wie voegt zich bij de laatste vier van het EK? Weten de Zwitsers net als tegen Frankrijk opnieuw te verrassen?

De beste tips en meest interessante noteringen om voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen af te sluiten vind je bij hier bij betFIRST!

Zwitserland en Spanje speelden 22 keer eerder tegen elkaar. De Zwitsers wonnen slechts één keer. Rossocrociati boekte tijdens het WK van 2010 een 0-1 zege op de latere wereldkampioen. Wint Spanje van Zwitserland? Gezien het verleden lijkt dit ondenkbaar.

Spanje wint van Zwitserland (notering van 1.71)

 

Doelpuntrijk duel

De kans is vrij groot dat beide landen tot scoren komen in Sint-Petersburg. Tijdens Zwitserland – Frankrijk stond er na negentig minuten voetbal een 3-3 stand op het scorebord. De Zwitsers schakelden de regerend wereldkampioen na strafschoppen uit.

Spanje nam het in de vorige ronde op tegen Kroatië en bleef – net als Zwitserland – steken op een 3-3 gelijkspel in de reguliere speeltijd. De ploeg van bondscoach Luis Enrique maakte uiteindelijk nog twee doelpunten in de verlenging en bepaalde de eindstand op 3-5. Scoren beide teams?

Beide teams scoren (notering van 1.95)

Must See

More in Euro 2020