Verbind je met ons

HomeConference League

Osasuna-Club Brugge: keert blauw-zwart met een goed resultaat terug naar Brugge?

Club Brugge spelers algemeen seizoen 2023 2024

Het is een bijzonder belangrijke week voor Club Brugge. Blauw-zwart kijkt komende donderdag en de week daarop Osasuna in de ogen, in de laatste voorronde van de Conference League. Do or die.

Kan Club Brugge iets rapen in Spanje?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Osasuna-Club Brugge vind je hieronder.

Altijd een goaltje tegen

Bij Club Brugge maken ze zich op voor een hevige strijd in Spanje. Donderdag om 20u30 zal Pamplona wellicht trillen op haar grondvesten. Een verhitte sfeer in El Sadar is de verwachting.

Bij Osasuna, dat al jaren geen Europees meer speelde, zullen ze hypergemotiveerd aan de aftrap komen. Zonder twijfel zullen ze met het mes tussen de tanden spelen.

Club mag dan wel in vorm zijn de laatste weken, de sterkte van de verdediging blijft toch het grote vraagteken bij de Bruggelingen.

In hun eerste acht wedstrijden van het seizoen slaagden ze er maar drie keer in om de nul te houden. Zelfs tegen het Ijslandse Akureyri lukte dat niet.

Bovendien hebben ze bij Osasuna aardig wat talent in de voorlinie lopen. Denk maar aan taaie klanten als Chimy Avila, Moi Gomez of Ante Budimir.

De andere kant van de medaille is het feit dat Club dit seizoen enkel op Aarhus niet raak trof. En dat nog wel in een match die er niet meer écht toe deed.

Wij zien donderdag goals vallen aan beide zijden.

Beide teams scoren (notering van 1.66)

 

In bloedvorm

Club Brugge mag misschien één van de zwaarste tegenstanders hebben geloot, dat is voor Osasuna natuurlijk niet echt anders.

Blauw-zwart leek vorig seizoen een dode muis, maar in Europa stegen ze constant boven zichzelf uit. En ze lijken nu nog sterker te staan.

Onder Ronny Deila waait er een nieuwe wind door de ploeg. Voetbal aan 200%, met hoge druk en intensiteit. Zoals de fans het graag zien.

Dat heeft hen in het seizoensbegin nog geen windeieren gelegd. De Bruggelingen kwam in augustus al helemaal onder stoom.

Ze wonnen vijf wedstrijden na elkaar en daarenboven scoorde ze afgelopen weekend voor de vierde partij op rij minstens vijf doelpunten. 22 goals in totaal.

Club Brugge leeft op een wolk momenteel en zakt met veel vertrouwen af naar Spanje. Niet verliezen, dat moet wel lukken. Toch?

Osasuna verloor afgelopen weekend nog met 0-2 op eigen veld, waardoor hun vertrouwen een deukje kreeg.

Club Brugge wint of gelijkspel (notering van 1.60)

 

Must See

More in Conference League