Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Schiet Hugo Cuypers AA Gent alweer naar een nieuwe overwinning tegen STVV?

AA Gent spelers algemeen

Op speeldag 4 in de Jupiler Pro League ontvangt AA Gent in eigen huis STVV. De wedstrijd wordt om 16u00 op gang gefloten.

STVV is uitstekend aan het seizoen begonnen, maar verloor vorige week voor het eerst.

Ook AA Gent begint met een Europees verlies in de schoenen, al was het toch vooral een overbodige wedstrijd.

In de Jupiler Pro League verloren de Buffalo’s nog niet.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze AA Gent – STVV vind je hieronder.

AA Gent in topvorm

Sint-Truiden is uitstekend aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League begonnen. Na twee speeldagen waren zij zelfs nog één van de drie ploegen die het maximum van de punten konden pakken.

STVV won op de openingsspeeldag van Standard (1-0) en daarna versloegen ze KV Kortrijk (0-1).

Vorige week kwam er echter een einde aan hun zegereeks toen het verloor van Anderlecht. De thuisploeg begon nochtans zeer goed aan de wedstrijd, maar het was toch RSCA dat in de tweede helft het enige gaatje van de wedstrijd (0-1) vond.

Toen waren ze nog met twee ploegen die nog steeds 9 op 9 konden behalen… en laat één van die twee nu net hun tegenstander van dit weekend zijn: AA Gent.

STVV mag dan wel goed aan het seizoen begonnen zijn, de Buffalo’s steken er momenteel met kop en schouders bovenuit.

In de Jupiler Pro League gingen KV Kortrijk (3-2), KV Mechelen (0-1) en Westerlo (1-3) voor de bijl. Bovendien zijn ze ook in Europa verschroeiend hard bezig.

Een 5-1 overwinning in de thuiswedstrijd tegen MSK Zilina en 2-5 winst in de terugwedstrijd. Een week later volgde dan ook nog eens de forfaitzege (5-0) tegen Pogon Szczecin. Die overbodige terugwedstrijd tegen de Polen (2-1) was de eerste misstap die ze dit seizoen gezet hebben.

Wij verwachten dat AA Gent momenteel elke niet-topclub in België makkelijk moet kunnen verslaan, dus ook STVV.

Bovendien mogen we ons ook aan heel wat doelpunten verwachten. STVV scoorde nog maar twee keer, maar AA Gent kon in zeven gespeelde wedstrijden ook nog maar één keer de nul behouden. Ook in wedstrijden waarin ze overduidelijk de beste ploeg waren.

De Buffalo’s hebben dan misschien wel moeite met een clean sheet te behouden, ze zijn wel de beste van de klas als het op aanvallend geweld aankomt. 7 goals in de Jupiler Pro League in 3 wedstrijden en 16 (!) goals in 4 Europese wedstrijden.

Gent wint & Beide teams scoren (notering van 3.35)

 

Hugo Cuypers

Die doelpunten komen veelal via de voet van Hugo Cuypers. Vorig seizoen was hij ook al goed voor 34 doelpunten in 56 wedstrijden voor AA Gent.

Dit seizoen lijkt hij gewoon op dat elan door te gaan. Een kleine bloemlezing: 2 goals in de thuiswedstrijd tegen MSK Zilina, 2 goals in de terugwedstrijd. 2 goals in de thuiswedstrijd tegen Pogon Szczecin en 1 goal in de terugwedstrijd.

Ook in de Jupiler Pro League staat zijn vizier op scherp met 3 goals in evenveel wedstrijden. Vorige week was hij nog goed voor 2 goals in de 3-1 zege tegen Westerlo.

Als we al zeker één naam op het scorebord verwachten in de wedstrijd tegen STVV is het wel die van Hugo Cuypers.

Hugo Cuypers scoort (Boosted odd van 2.25)

Must See

More in Jupiler Pro League