Verbind je met ons

HomeLigue 1

Opnieuw doelpuntenfestijn bij Troyes – Paris Saint-Germain?

De start van de Franse competitie! Voor topfavoriet Paris Saint-Germain direct een affiche om wat vertrouwen te tanken, want promovendus Troyes is zaterdag de tegenstander. De Franse topclub versterkte zich deze zomer spectaculair met Donnarumma, Wijnaldum, Hakimi en Sergio Ramos. Is het genoeg om dit seizoen wél kampioen te worden?

Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Mbappé gelijk trefzeker?

Vorig jaar werd Lille namelijk kampioen en die ploeg versloeg Paris Saint-Germain een week geleden ook in de strijd om de Franse Supercup (1-0). Bovendien zal Neymar zaterdag nog niet meedoen, want hij geniet nog van een vakantie.

Bij afwezigheid van de Braziliaanse superster moet Kylian Mbappé nog meer dan normaal voor de doelpunten zorgen. Dat deed hij vorig jaar met 27 doelpunten in de Ligue 1 al heel behoorlijk. Bovendien heeft hij na een teleurstellend EK wat recht te zetten. Is Mbappé direct trefzeker tegen Troyes?

Kylian Mbappé scoort (notering van 1.83)

 

Nieuw doelpuntenfestijn in Troyes?

Paris Saint-Germain speelt graag tegen Troyes, dat is wel duidelijk. In de laatste vier duels met de tegenstander van zaterdag scoorde de Europese grootmacht liefst zeventien keer!

Het één na laatste bezoekje aan Troyes leverde een waar doelpuntenfestijn op, want de Franse topclub won met 0-9. Is de ploeg van Mauricio Pochettino zaterdag weer op schot?

Paris Saint-Germain scoort minimaal drie keer (notering van 2.10)

Must See

More in Ligue 1