Verbind je met ons

HomeVoetbal

Chelsea – Villarreal: pakt de ploeg van Thomas Tuchel de volgende Europese prijs?

Met de voorrondes van de Champions League, Europa League en Conference League is het Europese seizoen al even onderweg. Maar het echte werk begint toch echt vanaf woensdag. Die avond staan Chelsea en Villarreal in Belfast tegenover elkaar om te strijden om de Europese Supercup. Pakt Chelsea de volgende Europese prijs? Je leest alles over deze wedstrijd bij betFIRST.

Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Chelsea pakt de cup

De Europese Supercup lijkt normaal gesproken een prooi te zijn voor Chelsea. Zeker als we kijken naar hoe de voorbereiding van hun tegenstander, Villarreal, is verlopen. De Spaanse Europa League-winnaar wist van de zes oefenwedstrijden er geen één te winnen. Dat terwijl Chelsea nog niet verloor. De ploeg uit Londen lijkt dus meer in een flow te zitten dan hun Spaanse tegenstanders en dus is de kans groot dat de prijs mee terug gaat naar Stamford Bridge.

Chelsea wint in reguliere speeltijd (notering van 1.80)

 

Hakim Ziyech in vorm

Hakim Ziyech maakte tijdens de voorbereiding een goede indruk bij Chelsea. In het laatste oefenduel tegen Tottenham Hotspur wist de oud-Ajax-speler zelfs twee keer het net te vinden. In het duel tegen Villarreal lijkt de creatieve speler dan ook in de basis te gaan starten. Als hij deze vorm doortrekt zou het zomaar eens kunnen zijn dat hij opnieuw op het scorebord verschijnt.

Hakim Ziyech scoort (notering van 4.20)

 

Twee goals genoeg voor de zege?

Wat opvalt aan de oefenuitslagen van Chelsea is dat de ploeg uit Londen in alle drie de duels twee keer scoorde. Twee keer was dat genoeg voor de overwinning, één keer genoeg voor een gelijkspel. Met het gemak waarmee Villarreal in de voorbereiding de goals tegen kreeg lijkt de kans dat Chelsea opnieuw in ieder geval twee keer het net zal gaan vinden zeer aanwezig.

Chelsea scoort minimaal twee keer (notering van 2.00)

Must See

More in Voetbal