Verbind je met ons

HomeVoetbal

Kompany wil doelpunten zien in overbodige terugwedstrijd van Anderlecht

Donderdagavond staat de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League op het programma. Anderlecht en AA Gent werken dan allebei hun terugwedstrijd af. Anderlecht is eigenlijk al zo goed als zeker van een plaatsje in de volgende ronde nadat ze het Albanese KF Laçi versloegen met 0-3.

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Goed gevoel

Vincent Kompany gaf begin deze week aan dat hij niet al te veel wissels zal doorvoeren voor de wedstrijd tegen KF Laçi, ondanks de ruime 0-3 voorsprong. De enige opvallende afwezige is Joshua Zirkzee. De Nederlander moest de wedstrijd tegen Seraing van afgelopen weekend vroegtijdig staken met een lichte blessure.

Coach Kompany wil zijn spelers met een goed gevoel richting de volgende ronde in de Conference League sturen. Deze wedstrijd is dan ook het ideale moment om opnieuw wat vertrouwen te tanken. We mogen ons hopelijk terug aan heel wat doelpunten verwachten, net zoals in de heenronde.

Er worden + 1.5 doelpunten gescoord in de eerste helft (notering van 1.84)

 

Meer kwaliteit

Anderlecht is overduidelijk de betere ploeg. Dat bewezen ze ook al in de heenronde, die met 0-3 gewonnen werd. Lior Refaelov was de grote uitblinker in Albanië met 2 assists en 1 goal. Het klasse verschil tussen beide ploegen is ook duidelijk merkbaar in hun kernwaarde. Terwijl de kern van RSCA rond de 94 miljoen euro draait, is tegenstander KF Laçi slechts 3,7 miljoen euro waard. De hele Albanese ploeg is in totaal drie keer minder waard dan Yari Verschaeren alleen al.

Deze wedstrijd zou voor Anderlecht een formaliteit moeten zijn, maar Kompany hamert erop om toch ook thuis een goed resultaat neer te zetten. Het mag duidelijk zijn dat Paars-wit deze wedstrijd gewoon moet winnen.

Anderlecht wint aan de rust en op het einde (notering van 1.55)

Must See

More in Voetbal