Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Opent Nederland het EK met een zege op het kwakkelende Oekraïne?

Het EK gaat zondagavond van start voor Nederland en Oekraïne. Deze landen treffen elkaar om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Wie opent het EK met een zege of wordt het gelijk? De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Nederland en Oekraïne stonden in het verleden twee keer tegenover elkaar. Oranje won de eerste ontmoeting in Amsterdam met 3-0. De tweede confrontatie in Donetsk eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide wedstrijden stonden in het teken van een oefeninterland.

Huidige vorm

Oekraïne presteerde in de laatste paar maanden erg wisselvallig. De ploeg van bondscoach Andriy Shevchenko speelde vier keer gelijk in de afgelopen zes wedstrijden. Iedere remise eindigde opvallend genoeg in 1-1.

De statistieken van het Nederlands elftal zijn beter in vergelijking met Oekraïne. De formatie van bondscoach Frank de Boer boekte vier zeges in de laatste zes duels, waaronder een 0-7 overwinning op bezoek bij Gibraltar. Wint Nederland van Oekraïne?

Nederland wint van Oekraïne (notering van 1.68)

 

Belangrijke schakel

Memphis Depay kende een geweldig seizoen in Frankrijk. De 27-jarige aanvaller van Olympique Lyon scoorde twintig keer in 37 competitiewedstrijden. Bovendien gaf de oud-speler van onder meer PSV ook nog eens twaalf assists.

Depay presteert niet alleen fantastisch in clubverband, maar ook bij het Nederlands elftal. De 64-voudig international maakte vijf doelpunten en gaf drie assists in de laatste vijf interlands. Scoort Depay ook tegen Oekraïne?

Memphis Depay scoort tegen Oekraïne (notering van 2.50)

 

Scoort Oekraïne wederom één keer?

Hoewel Oekraïne slechts twee van de laatste zes duels won, maakte het in bijna iedere wedstrijd één doelpunt. De enige keer dat de Geel-blauwen daar niet in slaagden, was tegen Cyprus: 4-0. Scoort Oekraïne één keer tegen Nederland?

Oekraïne scoort één keer tegen Oranje (notering van 2.55)

Must See

More in Euro 2020