Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Engeland wil revanche nemen tegen Kroatië

Met Engeland tegen Kroatië krijgen we een heruitgave van de halve finale van het afgelopen wereldkampioenschap. Zij nemen het zondagnamiddag om 15u00 tegen elkaar op in de eerste wedstrijd van poule D.

Met twee hoog aangeschreven ploegen wordt dit meteen ook de eerste echte topper van dit Europese kampioenschap. Een wedstrijd om naar uit te kijken dus! De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Revanche

Eén van de favorieten van het Europese kampioenschap is ongetwijfeld Engeland. De Engelsen staan momenteel dan ook op een mooie vierde plaats op de FIFA wereldranglijst. Onder bondscoach Gareth Southgate eindigenden ze op het WK van 2018 op een vierde plaats. Engeland ging er toen in de halve finales uit tegen… Kroatië.

Momenteel is de Kroatische ploeg niet meer zo sterk als voorheen. De Engelsen daarentegen hebben juist heel wat jong talent rondlopen, die ondertussen ook weer wat meer ervaring hebben. Zondag zou Engeland wel eens revanche kunnen nemen tegen Kroatië.

Engeland wint (notering van 1.64)

 

Sterke aanval

Bij Engeland kunnen ze rekenen op een wel erg sterke voorlinie met onder andere: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United) en Raheem Sterling (Manchester City). Met zo’n aanvallers moet Engeland er gewoon in slagen om minstens meer dan twee doelpunten te scoren tegen Kroatië.

Engeland scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 1.90)

 

Harry Kane

Harry Kane sloot het afgelopen wereldkampioenschap af als topschutter met zes doelpunten. Ook in de Premier League was het voorbije seizoen die titel voor hem weggelegd. In 35 wedstrijden wist hij maar liefst 23 keer te scoren. Bondscoach Southgate rekent dan ook op hem om op dit EK heel wat goals te scoren.

Harry Kane scoort (notering van 2.30)

Must See

More in Euro 2020