Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Kan Zwitserland profiteren van een Wales uit vorm?

In poule A nemen Wales en Zwitserland het zaterdagnamiddag tegen elkaar op. Wales staat momenteel op een 17e plaats op de FIFA wereldranglijst. Zwitserland doet het nog net iets beter. Zij staan momenteel dertiende. De twee ploegen zijn dus zeker aan elkaar gewaagd

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Wales uit vorm

Wales kende in 2016 een uitstekende campagne. Ze bereikten toen de halve finale ten koste van onze Belgen. Sindsdien zijn de Welshmen er niet meer in geslaagd om hun ploeg verder uit te bouwen. De topspelers die Wales naar een overwinning moeten leiden, zitten trouwens ook niet echt in vorm. Het scorend vermogen van Wales bleek de afgelopen wedstrijden dan ook niet zo hoog.

Zwitserland daarentegen speelt verzorgd en aanvallend voetbal onder Vladimir Petković. Binnen de ploeg heerst ook het vertrouwen dat ze wel eens ver zouden kunnen geraken in dit Europees kampioenschap. Zeker na hun recente zes opeenvolgende overwinningen.

Zwitserland wint (notering van 2.20)

 

Seferovic

Haris Seferovic weet duidelijk de weg naar doel te vinden. Hij scoorde dit seizoen 26 keer doorheen alle competities. Daarnaast is Seferovic procentueel gezien ook de sterkste aanvaller in deze selectie. Hij scoorde in totaal 21 doelpunten voor Zwitserland. Xherdan Shaqiri doet met 23 goals wel nog iets beter, maar de Liverpool-speler had daar veel meer wedstrijden voor nodig. Als er vanavond iemand scoort, dan is de kans heel groot dat het Seferovic is.

Seferovic scoort (notering van 3.50)

Must See

More in Euro 2020