Verbind je met ons

HomeEuro 2020

België – Rusland: de wedstrijd met de grootste kans op veel doelpunten

Eindelijk is het zover: de allereerste wedstrijd van onze Belgen op het Europese kampioenschap van 2020. Onze nationale ploeg neemt het op tegen Rusland in de slotwedstrijd van de eerste speeldag in poule B. Met twee vlot scorende ploegen wordt het alvast een wedstrijd om naar uit te kijken

Afspraak in het Sint-Petersburg Stadium om 21u00. De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

België is sterker

Ondanks de zuinige 1-0 zege waren onze Belgen overduidelijk de betere ploeg tegen Kroatië in hun laatste voorbereidingswedstrijd. Met maar liefst vijftien schoten op doel en tien corners lieten ze hun dominantie zien. Ook op papier heeft onze nationale ploeg heel wat meer kwaliteit dan de Russen. Deze wedstrijd zou geen problemen mogen opleveren voor België

België wint (notering van 1.74)

Meest aantal doelpunten

Van alle mogelijke poulewedstrijden is de kans op doelpunten statistisch gezien het grootst in België tegen Rusland. België sloot deze kwalificatie namelijk af met maar liefst veertig gescoorde doelpunten. Meteen goed voor een eerste plaats als best scorende ploeg in de kwalificatie. Rusland staat met 33 doelpunten ook op een heel mooie vierde plaats. Het kan dus niet anders dan dat we zaterdagavond heel wat goals zullen te zien krijgen.

Er worden meer dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 2.10)

Lukaku

En van wie anders dan Romelu Lukaku zouden die goals kunnen komen? Big Rom bewijst keer op keer dan hij duidelijk een neus voor doelpunten heeft. Met zestig goals is hij zelfs topscorer aller tijden van de Belgische nationale ploeg. Met een gemiddelde van net geen doelpunt per wedstrijd is de kans heel groot dat Lukaku ook tegen Rusland weer eens trefzeker zal zijn.

Romelu Lukaku scoort (notering van 2.30)

 

Must See

More in Euro 2020