Verbind je met ons

HomeConference League

Marseille – Feyenoord: schiet Cyriel Dessers de Rotterdammers naar de finale?

Olympique Marseille ontvangt donderdagavond Feyenoord voor de terugwedstrijd van de halve finales in de Europa Conference League.

Vorige week leverde de clash alvast een amusante wedstrijd op met heel wat goals.

Na amper 20 minuten stond Feyenoord al 2-0 voor, maar exact 20 minuten later hingen de bordjes alweer gelijk.

Kort na het begin van de tweede helft zette Cyriel Dessers de 3-2 eindstand op het bord.

De Fransen beginnen dus met één doelpunt achterstand aan deze halve finale.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Marseille – Feyenoord vind je hieronder.

Genoeg aan gelijkspel

Marseille heeft een slechte week achter de rug.

Na de 3-2 nederlaag tegen Feyenoord verloren ze afgelopen zondag van Lyon in de Ligue 1 met 3-0.

In hun vijf meest recente wedstrijden strandt Marseille daarmee op amper twee gewonnen wedstrijden en drie verloren matchen.

Feyenoord daarentegen is al vijf wedstrijden ongeslagen.

De Nederlanders hebben bovendien genoeg aan een gelijkspel om door te stoten naar de finale.

Wij geven Feyenoord dan ook het meeste kans om deze wedstrijd te winnen of gelijk te spelen.

Dubbele kans: gelijkspel of Feyenoord (notering van 1.68)

Cyriel Dessers

Dat Dessers erg geliefd is bij het Feyenoordse publiek mag ondertussen wel duidelijk zijn.

In de heenwedstrijd tegen Marseille scoorde hij alweer twee erg belangrijke doelpunten.

Daarmee houdt hij bijna eigenhandig de Rotterdammers op koers om na 20 jaar nog eens een Europese finale te spelen.

Het was trouwens al zijn negende én tiende doelpunt in deze Conference League.

Daarmee krijgt Dessers momenteel de titel van topschutter opgespeld.

Dessers heeft al meermaals bewezen dat hij er op belangrijke momenten staat.

Wij verwachten dan ook donderdagavond alweer een doelpunt van de Belgische spits.