Verbind je met ons

HomeConference League

Kwalificeert Anderlecht zich zonder moeite voor play-offs van de Conference League?

Anderlecht Union betting tips betfirst

Donderdagavond ontvangt Anderlecht het Estse Paide voor de terugwedstrijd van de derde voorronde in de Conference League.

Om 20h verdedigen de jongens van Felice Mazzu een 2-0 voorsprong.

De kwalificatie zou geen probleem mogen zijn tegen een verdedigend Ests blok.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze RSC Anderlecht – Paide vind je hieronder.

Dominant Anderlecht

Afgelopen donderdag gingen de Brusselaars vlot met 2-0 winnen in Estland. Nog voor het rustsignaal stond de eindstand al op het scorebord.

In een thuiswedstrijd zouden Refaelov en co absoluut geen probleem mogen kennen met de Estse bekerwinnaar van vorig seizoen.

Er zijn veel spelers die zich willen bewijzen en die hun basisplaats in de Jupiler Pro League willen veilig stellen. Zij zullen er dan ook alles aan doen om zich in de kijker te spelen.

Als Anderlecht beide helften kan winnen dan voorziet Betfirst een mooie notering van 1.58.

Anderlecht wint in beide helften (notering van 1.58)

 

Veel goals?

Na de 2-0 nederlaag van vorige week moet Paide absoluut aanvallen om hun plaats in de play-offs op te eisen.

Met aan de andere kant een Anderlecht dat het eigen publiek graag wil verwennen, kunnen er wel eens veel doelpunten vallen.

Paars-Wit speelde dit seizoen al twee thuiswedstrijden en die werden vlotjes gewonnen. Afgelopen weekend tegen Seraing werd het zelfs 3-1.

Tegen een op papier zwak Paide verwachten wij dat er ook nu minstens vier doelpunten vallen. Voor die goals rekent Felice Mazzu vooral op Fabio Silva en Sebastiano Esposito.

Er vallen minstens 4 doelpunten (notering van 1.95)

 

Must See

More in Conference League