Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Antwerp-OHL: wie trekt aan het langste eind in het duel der leiders in de Jupiler Pro League

Antwerp-OHL

Velen tipten Oud-Heverlee Leuven als één van de ploegen die het moeilijk zouden krijgen dit seizoen, door het vertrek (of terugkeer van uitleenbeurt) van ondere andere Sory Kaba en Xavier Mercier.

Maar kijk nu… We zijn twee speeldagen ver en de Leuvenaren pronken bovenaan het klassement, samen met Antwerp. Beide clubs mogen het zondagavond om 21u uitvechten in een onderling duel.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Ambitieuze Antwerpenaren

Het moge duidelijk zijn: het is Antwerp-voorzitter Paul Gheysens menens in de titelstrijd dit seizoen. Hij investeerde fors en bracht al enkele grote namen aan boord. Ook Jurgen Ekkelenkamp komt daar nog bij.

De titel in de wacht slepen, is meer dan ooit het doel. Ze zijn alvast goed begonnen, want na twee speeldagen zijn ze de enige club van de G5 die nog geen puntenverlies leed.

Antwerp won de, altijd lastige, uitmatch op KV Mechelen en legde ook Zulte Waregem over de knie. Onder nieuwe coach van Bommel lijken ze een solide geheel.

The Great Old won vier van de recentste vijf duels en zetten die reeks graag door tegen medeleider OHL. Als we de geschiedenis moeten geloven, ziet het er goed uit…

Antwerp won drie van de laatste vier thuiswedstrijden tegen OHL. Doen ze daar zondag nog eentje bij?

Antwerp wint (notering van 1.64)

 

Traditiegetrouw veel goals

De selectie van Antwerp begint ondertussen bijna griezelig te worden. Aanvallend loopt er bijzonder veel kwaliteit rond.

Met Vincent Janssen werd een grote vis aan de haak geslagen, terwijl er met Michael Frey ook al een echte goaltjesdief rondliep. En ook Balikwisha zet de nodige stappen.

Bovendien maakte Bayern München-talent Christopher Scott Europees zijn eerste minuutjes, waarin hij zich liet gelden. Het is duidelijk: Antwerp heeft het potentieel om veel goals te maken.

Met een OHL dat ook al vier keer wist te prikken, zit de kans er in dat we aardig wat goals zullen zien op de Bosuil. In het verleden was dat alvast heel vaak het geval.

In vijf van de recentste zes duels tussen Antwerp en OHL in Antwerpen vielen er minstens drie doelpunten. In drie gevallen waren dat er zelfs minstens vier. Een gokje waard!

Er wordt minstens drie keer gescoord (notering van 1.68)

 

Must See

More in Jupiler Pro League