Verbind je met ons

HomeUncategorized

Kan Union standhouden en zich kwalificeren in de UCL, in de Schotse heksenketel van Rangers?

Rangers-Union

De spanning begint hoogstwaarschijnlijk heel erg hoog op te lopen in onze hoofdstad. En neen, niet bij Anderlecht. Wél bij stadsgenoot Union, dat dinsdag om 21u voor een van de belangrijkste matchen sinds het ontstaan staat.

De Unionisten brengen een bezoekje aan Rangers, voor de terugmatch van de derde voorronde van de Champions League.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze terugmatch vind je hieronder.

Oninneembare vesting

Union sloeg de voetbalwereld voor de zoveelste keer met verstomming vorige week. De mannen van Karel Geraerts wonnen oververdiend van een erg matig Rangers, met 2-0.

Ondanks de matige prestatie van de Schotten, is het verre van gespeeld. Vorig seizoen toonde Rangers namelijk al dat het écht kan spoken in het Ibrox Stadium.

Ze zijn momenteel zes Europese thuismatchen ongeslagen, waarvan ze er vijf effectief wonnen. Enkel tegen Dortmund bleef het 2-2.

Ploegen als RB Leipzig, Brøndby, Sparta Praag, Slavia Praag en Braga keerden allemaal na een nederlaag huiswaarts. Union moet zich opmaken voor 50.000 waanzinnige Schotse supporters.

Kan Rangers zich herpakken na hun wanprestatie van vorige week?

Rangers wint (notering van 1.83)

 

Scorende Brusselaars

Dat de Rangers een doelpunt zullen maken, staat nu al bijna zo goed als vast. Tavernier en co wisten in hun laatste 26(!) duels in eigen huis telkens het net te vinden.

Union van zijn kant mag dan hun topschutter – Deniz Undav – zijn kwijtgeraakt, toch weten we al langer dat Union niet afhangt van één of twee spelers.

Het gevaar komt echt van alle kanten, dat mocht Rangers vorige week aan den lijve ondervinden in Leuven.

Vorig seizoen hebben ze alvast getoond dat ze op verplaatsing bijzonder gevaarlijk voor de dag kunnen komen. Enkel op het veld van Club Brugge en Antwerp kwamen ze toen niet tot scoren.

Wij zien Union, met een snelle Dante Vanzeir op de counter bijvoorbeeld, alvast een doelpuntje scoren in Schotland.

Beide teams scoren (notering van 1.95)

 

Must See

More in Uncategorized