Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Neemt Anderlecht opnieuw makkelijk de maat van een zwalpend Seraing?

Anderlecht Union betting tips betfirst

Bij Anderlecht waait er dit seizoen een hele nieuwe wind. Alleen, op speeldag twee in de Jupiler Pro League donderde het alweer. Paars-wit ging op het veld van Cercle Brugge onderuit en liet zo al z’n eerste verliespartij noteren.

Op speeldag drie mogen ze zondagavond om 18u30 hun wonden likken. Dat doen ze tegen Seraing.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze partij vind je hieronder.

Makkelijke overwinning

Voor Anderlecht is het nog serieus wennen aan het bewind van nieuwe coach Felice Mazzu. Logisch ook, want ze hanteren een volledig ander spelsysteem.

Ze mogen dan wel Zirkzee en Kouamé verloren zijn, beide heren werden toch meteen vervanger door groeibriljanten Esposito en Silva. Aan de aanvallende kwaliteiten mag het dus niet liggen.

Tegen Seraing moet doelpunten maken dus zeker lukken. Vorig seizoen had Anderlecht in de competitie alvast geen kind aan de Luikenaars. Uit werd met 0-5 gewonnen en thuis werd het een droge 3-0.

Op verplaatsing doen ze het overigens zelden goed… Vorig seizoen verloren ze dertien van de zeventien uitwedstrijden. Iets zegt ons dat Anderlecht makkelijk de maat neemt van Seraing.

Anderlecht scoort minstens drie keer (notering van 2.05)

 

Aanvallend onthoofd

Seraing kroop vorig seizoen al door het oog van de degradatienaald, door RWDM te kloppen in de promotie/degradatie play-offs. Een extra seizoen in 1A was het gevolg.

Het begint er echter meer en meer op te lijken dat het bij dat ene extra seizoen zal blijven. Meer dan ooit zijn de Luikenaars dé grootste kandidaat om te zakken.

Seraing begon dit seizoen alvast opnieuw met een valse noot: na twee speeldagen blijven ze achter met nul op zes en bengelen ze onderaan.

Wat opvalt: hun belangrijkste aanvallende speerpunten, Mikautadze en Maziz, zijn er niet meer bij. Dat laat zich onmiddellijk voelen. Seraing scoorde dit seizoen nog niet.

Anderlecht hield vorig seizoen in de competitie trouwens twee keer de nul op het bord tegen Seraing. Zondag opnieuw?

Seraing scoort niet (notering van 1.90)

 

Must See

More in Jupiler Pro League