Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Kan een makkelijk scorend Nederland ook tegen Tsjechië goals maken?

Nederland neemt het in de 1/8e finales op tegen Tsjechië. Dat zou op zich een haalbare kaart moeten zijn voor onze noorderburen. Nederland is trouwens één van de drie landen die het maximum van de punten behaalden. De Tsjechen moesten tevreden zijn met slechts vier punten.

Bij betFIRST vind je de beste noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen. Tips om te wedden op Nederland-Tsjechië vind je hieronder!

Groepswinnaar

Nederland heeft er alvast een erg goed toernooi opzitten. Ze werden met glans eerste in hun poule en lieten dus voorlopig nog geen enkele steek vallen. Tsjechië daarentegen gaat door als één van de beste derdes. Ook op papier heeft Nederland de betere ploeg en zou Oranje dus geen proberen mogen hebben met Tsjechië. Nederland naar de kwartfinales? Die kans is heel erg groot.

Nederland wint de wedstrijd (notering van 1.71)

 

Wijnaldum

Georginio Wijnaldum bewees dit EK alvast zijn waarde voor de Nederlandse nationale ploeg. De voormalige Liverpool-middenvelder die vanaf volgend seizoen bij Paris Saint-Germain aan de slag gaat, scoorde maar liefst drie doelpunten. Wijnaldum verkeerd in uitstekende vorm en zou tegen gerust Tsjechië nog eens een doelpuntje kunnen meepikken.

Wijnaldum scoort (notering van 3.60)

 

Meest aantal doelpunten

De Nederlanders zijn alvast prima aan dit toernooi begonnen. In de groepsfase haalden ze een drie op drie én ze scoorden ook nog eens het meest aantal doelpunten van alle landen. Het werd 3-2 tegen Oekraïne, 2-0 tegen Oostenrijk en 0-3 tegen Noord-Macedonië. Resultaten waar je mee kan thuiskomen. Ook tegen Tsjechië verwachten we dus alweer héél wat doelpunten te zien.

Totaal aantal doelpunten + 2.5 (notering van 1.86)

 

 

Must See

More in Euro 2020