Verbind je met ons

HomeEuro 2020

België-Portugal: wat levert de clash tussen Lukaku en C. Ronaldo op?

De Belgen kregen met een tegenstander uit poule F in de 1/8e finales al bijna zeker één van de beste ploegen van toernooi voorgeschoteld. Na de slotspeeldag werd het duidelijk dat het een confrontatie met Portugal zou worden: een toernooi-ploeg mét alweer een uiterst sterke Cristiano Ronaldo. Wat kunnen Lukaku en co tegen hem?

Wedden op deze wedstrijd of andere voetbalweddenschappen afsluiten? De beste noteringen en tips vind je bij betFIRST!

Scorende ploegen

Zowel bij België als Portugal vinden ze vlotjes de weg naar doel. Beide ploegen scoorden namelijk al zeven doelpunten in dit Europese kampioenschap. Enkel Nederland doet beter met acht doelpunten. Ook Italië scoorde in totaal zeven keer. Met twee vlot scorende ploegen tegenover elkaar kan het bijna niet anders dan dat we doelpunten zullen zien!

Beide teams scoren (notering van 1.83)

 

TEKST GAAT VERDER ONDER FOTO

Lukaku vs C. Ronaldo

België tegen Portugal, dat is vooral toch ook Lukaku tegen Ronaldo. Beide heren doen alvast mee voor de topschutterstitel. Ronaldo scoorde ondertussen al vijf keer. Lukaku vond drie maal de weg naar doel. De doelpuntenhonger van Lukaku is overigens nog niet gestild. Tegen Finland zagen we dan ook hoe graag Big Rom wilde scoren. Ook tegen Portugal zal Lukaku klaarstaan om zijn goaltje(s) mee te pikken en België naar de kwartfinales te loodsen.

Romelu Lukaku scoort (notering van 2.50)

 

Gouden generatie

België naar de volgende ronde loodsen is uiteraard ook het doel van onze gouden generatie. Met Portugal krijgen de Belgen geen gemakkelijke tegenstander op hun bord, maar wie Europees kampioen wil worden, moet in principe tegen iedereen kunnen winnen. Onze Belgische nationale ploeg staat momenteel nog steeds op een eerste plaats op de FIFA wereldranglijst en ze hebben op papier ook een sterkere ploeg dat de Portugezen. België naar de kwartfinales? Dat moet gewoon lukken.

België wint (notering van 2.50)

Must See

More in Euro 2020