Verbind je met ons

HomeConference League

Kan AZ opnieuw een scheve situatie rechtzetten in de Conference League tegen West Ham?

AZ Alkmaar

AZ Alkmaar en West Ham United staan donderdagavond voor een spannend duel waarin een finaleplaats in de Europa Conference League op het spel staat.

In de heenwedstrijd wonnen The Hammers thuis van AZ.

West Ham zal nu haar 2-1 voorsprong moeten gaan verdedigen in het AFAS Stadion in Nederland.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze AZ Alkmaar – West Ham vind je hieronder.

Vertrouwen bij AZ

AZ Alkmaar leek in de heenwedstrijd lange tijd alles onder controle te hebben. De bezoekers hadden veel balbezit en kwamen vlak voor rust zelfs voor met 0-1.

In het slot van de wedstrijd kreeg West Ham echter een penalty na een domme fout van doelman Matt Ryan.

Said Benrahma nam het cadeautje maar al te graag in ontvangst. Michail Antonio zette in de 75e minuut uiteindelijk de finale 2-1 op het bord.

Pech voor AZ dus, maar de Nederlanders krijgen donderdagavond een laatste kans om de scheve situatie thuis recht te zetten.

Wij geloven ook dat ze dat zullen doen.

De situatie tegen Anderlecht in de kwartfinale zag er namelijk een pak minder rooskleurig uit, maar toch wisten ze al heel snel om de achterstand in het AFAS Stadion om te buigen.

AZ heeft bovendien ook nog eens vertrouwen getankt in de Eredivisie door enkele dagen geleden FC Emmen met maar liefst 5-1 te verslaan.

West Ham daarentegen verloor alweer in de Premier League. Deze keer met 2-0 van Brentford.

De Nederlanders lijken hierdoor echt wel over de beste papieren te beschikken om deze halve finale naar zich toe te trekken.

AZ wint (notering van 2.55)

 

Spannende wedstrijd

Met de Conference League finale in zicht staat er voor beide ploegen echt wel heel veel op het spel.

We verwachten dan ook dat beide teams alles zullen geven op het veld met een spannende en misschien wel doelpuntrijke wedstrijd als gevolg.

Dat gebeurt bij beide ploegen namelijk wel vaker. Zo werd er in elf van de laatste veertien competitiewedstrijden van AZ minstens drie keer gescoord.

In de afgelopen zes wedstrijden konden de Nederlanders zelf veertien keer raak treffen.

Ook in negen van de laatste dertien wedstrijden van West Ham in dit toernooi vielen er minstens drie doelpunten.

Wij verwachten daarom om in deze terugwedstrijd minstens drie goals te zien. Net zoals dat ook al het geval was in de heenwedstrijd.

Meer dan 2.5 doelpunten in totaal (notering van 1.86)

Must See

More in Conference League