Verbind je met ons

HomeConference League

Kan Anderlecht in Europa wél nog een keertje winnen?

Anderlecht Union betting tips betfirst

Anderlecht ontvangt donderdagavond het Deense Silkeborg voor haar eerste poulewedstrijd in deze Conference League.

Groep B kan dit seizoen misschien wel als de moeilijkste poule  worden beschouwd, want ook West Ham United en FCSB werden hierin onderverdeeld.

Paars-Wit plaatste zich voor deze groepsfase na een spannende strafschoppenreeks tegen Young Boys.

Silkeborg geraakte niet voorbij HJK Helsinki in de Europa League-voorrondes en degradeerde dus naar de Conference League.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Anderlecht – Silkeborg vind je hieronder.

Anderlecht heeft er zin in

Zowel Anderlecht als Silkeborg doen het momenteel echt niet goed in hun eigen competitie.

RSCA haalde amper één puntje uit haar laatste drie wedstrijden. Ze speelden gelijk tegen OH Leuven, maar verloren daarvoor wel van Union SG en AA Gent.

Ook Silkeborg doet het niet veel beter. Hun laatste overwinning dateert al van drie weken geleden. Daarna volgenden twee verliespartijen in de Deense Superliga.

Anderlecht kan in Europa wél mooie resultaten voorleggen met twee overwinningen tegen Paide én winst tegen de Young Boys.

De enige wedstrijd die Paars-Wit verloor was de terugwedstrijd tegen de Zwitsers, maar na strafschoppen ging de ploeg van Felice Mazzù wel door.

Silkeborg verloor haar openingswedstrijd tegen HJK Helsinki en ook in de terugwedstrijd bleven ze steken op een 1-1 gelijkspel.

De Denen beginnen dus eigenlijk met een slecht gevoel aan deze Conference League, terwijl ze bij Anderlecht door het dolle heen zijn dat er weer eens Europees voetbal op het menu staat.

Gesteund door het eigen publiek én met vooral een doel voor ogen in deze Conference League denken we dat RSCA haar goede Europese resultaten zal kunnen doortrekken.

Wij verwachten daarom een overwinning van Anderlecht in deze eerste poulewedstrijd.

Anderlecht wint (notering van 1.60)

 

Defensief voetbal

Anderlecht speelde dit seizoen al vier Europese wedstrijden. Silkeborg kwam ondertussen twee keer in actie.

In vijf van deze totaal zes wedstrijden eindigde de score op minder dan 2.5 gescoorde doelpunten.

Enkel thuis tegen Paide kon Anderlecht met 3-0 winnen.

Het mag duidelijk zijn dat zowel Anderlecht als Silkeborg met een eerder defensieve mindset aan hun Europese wedstrijden beginnen.

Er worden minder dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 2.00)

 

Must See

More in Conference League