Verbind je met ons

HomeEuropa League

Union Berlijn-Union: de Brusselaars moeten bij hun eerste match opletten voor een Berlijnse sluipschutter

Union Berlijn-Union Saint-Gilloise

Donderdag is het eindelijk zover voor Union Saint-Gilloise: de Brusselaars mogen voor het eerst in jaren nog eens Europees aan de bak, in de groepsfase van de Europa League.

Union trapt z’n campagne op gang in Berlijn, waar naamgenoot Union Berlijn hen ontvangt.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Union Berlijn-Union vind je hieronder.

Stevige start

Wie denkt dat Union Berlijn een hapklare brok wordt, zal wellicht van een kale reis terugkomen.

De Berlijners eindigden vorig seizoen op een bijzonder knappe vijfde plaats en zijn de huidige campagne zelfs nog beter begonnen.

Na vijf speeldagen pronken ze met een knappe elf op vijftien op een vierde plaats. Vooral in eigen stadion zijn Die Eisernen ijzersterk.

Ze wonnen op speeldag één de derby en wonnen daarna van RB Leipzig. Afgelopen weekend werd zelfs Bayern op een 1-1 gehouden.

Wat opvalt: hun zéér sterke start. Zowel tegen Hertha als Leipzig en Bayern kwamen ze op voorsprong en tegen die eerste twee hielden ze dat ook vast tot aan de rust.

Union Berlijn wint eerste helft (notering van 2.05)

 

Surinaamse sluipschutter

Union Berlijn heeft een zeer solide geheel, maar toch zijn er enkele namen die meer opvallen dan anderen.

Zonder enige twijfel de opmerkelijkste: Sheraldo Becker. Zijn voornaam doet Nederlandse afkomst vermoeden en dat is ook zo.

Becker koos echter voor Suriname. Hij speelt in de spits bij de Berlijners en is in het begin van het seizoen gewoon in bloedvorm.

Na vijf speeldagen loopt hij te blinken met vijf goals en twee assists. Daarmee is hij tot nu toe de meest beslissende speler in de hele Bundesliga.

Hij scoorde nu al drie matchen op rij en deed dat tegen ronkende namen als Bayern München, RB Leipzig en Schalke 04. Christian Burgess en co kijken best uit hun doppen.

Sheraldo Becker scoort (notering van 2.00)

 

Must See

More in Europa League