Verbind je met ons

HomeConference League

Kan AA Gent thuis winnen van APOEL Nicosia in de Conference League?

AA Gent spelers algemeen

AA Gent kan de groepsfase van de UEFA Europe Conference League al bijna ruiken, maar dan moeten ze wel eerst nog zien af te rekenen met APOEL Nicosia.

Donderdagavond nemen de Buffalo’s het eerst thuis op tegen de Cypriotische kampioen in de laatste Play-offronde.

Op donderdag 31 augustus staat de belangrijke terugmatch in Nicosia op het programma.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze AA Gent – APOEL Nicosia vind je hieronder.

AA Gent wint

APOEL Nicosia heeft onder leiding van voormalig Standardcoach Ricardo Sa Pinto dit seizoen nog geen enkele wedstrijd verloren.

Ze wonnen hun openingsspeeldag van AE Zakakiou met 0-2 en in de Conference League werd FK Vojvodina zowel in de thuis- als uitwedstrijd verslagen met tweemaal een 2-1 zege.

Ook in de volgende ronde hadden ze geen problemen met Dali Gori uit Georgië (0-2 en 1-0).

De Cyprioten zijn dus erg goed aan het nieuwe seizoen begonnen, maar donderdag krijgen ze met AA Gent wel voor het eerst een tegenstander van een heel ander kaliber voorgeschoteld.

In de Jupiler Pro League staat AA Gent op een gedeelde eerste plaats na overwinningen tegen KV Kortrijk (3-2), KV Mechelen (0-1) en Westerlo (1-3). Vorige week lieten ze slechts voor het eerst punten liggen tegen STVV (2-2).

In Europa verloren ze hun laatste wedstrijd tegen Pogon Szczecin met 2-1, al was dat op voorhand al een compleet overbodig duel.

Gent had namelijk de week ervoor de Polen al een pak rammel gegeven in de Ghelamco Arena (5-0).

Eerder in de Conference League versloegen ze MSK Zilina met een 5-1 overwinning in de thuiswedstrijd en een 2-5 zege in de terugwedstrijd.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Gent een Cypriotische tegenstander treft. Vorig seizoen werden ze nog door de buren van Omonia uit de Europa League geknikkerd.

Ondertussen hebben de Buffalo’s een lange weg afgelegd en lijken ze sterker dan ooit.

In eigen huis zou AA Gent met APOEL Nicosia in principe geen problemen mogen hebben.

Gent wint met Asian handicap van -1.5 (notering van 1.95)

 

Boosted odd

AA Gent doet het op offensief vlak bijzonder goed. Momenteel zitten ze al aan 9 goals in 4 Jupiler Pro Leaguewedstrijden. Daarmee zijn ze de tweede beste ploeg in de competitie tot nu toe.

Ook in Europa scoort AA Gent heel vlot met maar liefst 16 goals in 4 wedstrijden in de Conference League.

Veel van die doelpunten hebben ze te danken aan Hugo Cuypers. Hij scoorde in élke Europese wedstrijd en zit in totaal al aan 7 goals.

Het zou ons dus niet verbazen mochten hij ook in deze volgende Europese confrontatie raak treffen.

Gent meer dan 15.5 schoten & H. Cuypers scoort (Boosted odd van 3.25)

Must See

More in Conference League